Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Isklucuva koj od dvata, stariot ili noviot ?
Razlicna koncepcija se skroz dvete klimi pa normalno i razlicno da se ponasat, noviot e so 2-stage verovatno i prostorot kaj sto se namesteni ne e ist....za kolkav prostor se raboti i ako moze informacija za zadadena T na daljinskoto i T vo prostorijata ?
Sigurni ste deka samo iskljucuva zaradi postignata T ili pravi defrost (kratok od 3min) ili realniot defrost so otopuvanje na nadvoresnata od 7-10minuti ?
Isklucuva koj od dvata, stariot ili noviot ?
Razlicna koncepcija se skroz dvete klimi pa normalno i razlicno da se ponasat, noviot e so 2-stage verovatno i prostorot kaj sto se namesteni ne e ist....za kolkav prostor se raboti i ako moze informacija za zadadena T na daljinskoto i T vo prostorijata ?
Sigurni ste deka samo iskljucuva zaradi postignata T ili pravi defrost (kratok od 3min) ili realniot defrost so otopuvanje na nadvoresnata od 7-10minuti ?
sweet smell of success одпаузирај гоДами и господа чест ми е и особено задоволство да го отворам овогодинешното издание на најреномираниот филмски фестивал ''Whatto''
![]()
![]()
![]()
![]()
Некој тука и на работа оди, you know...
Macci nekaza kako lg-to?Strelec so sreka novata klima.
Kako pomina so montazerite?
Dali ja vakumiraa?
Dali se dobro obuceni za r32?
Kolku T. dobi maksimum na izduv?ako moze da stavis slika.
Kolku temperatura dava na izduv so podeseni 23?
Pozdrav
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

SuperKako pomina so montazerite?

Normalno deka vakumiraa....30min....kaj Gree i vo garancijata pisuva deka mora da ja vakumira monterot.Dali ja vakumiraa?
Nikakva fama nema okolu R32, ne razmisljaj za toa, pola svet e vekje na R32 vtora godina....nie sme ostanatata polovina no ke mora celosno da se prejde na R32 ne zaradi efikasnosta tuku zaradi pomaliot GWP(Global warming potential) koj kaj R32=675 a kaj R410=2088...pomalku steten e za planetata zemjaDali se dobro obuceni za r32?
Ambdi vika 102C vadi na izduvKolku T. dobi maksimum na izduv?ako moze da stavis slika.
Kolku temperatura dava na izduv so podeseni 23?

Така е кога држиш палци за Ед факинг Харис.