- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде следната година, со повеќе инспирација
брад второто место ти е исто како последното, не е прво.Не знам, јас у постот котирам одма после главните
А Ноктурнал Анималс само со корејски букви го има уште, нели? не ми се греши душа да го пуштам така бе...
За Шесто Сетило збориш?го неам глеано
зависи колку имаш топлотни загуби, и на која температура ти е поставено. Мене сметката за минатиот месец од 16 ноември до 21 декември вкупно 35 дена ми е 6700 две клими кои греат 45 квадрати на температура 21 степен постојано. од тие 6700 денари 4600 се потросени од климите. Со тоа што прилично незадоволен од помалата 2,5кв клима која ја имам, за тие 35 дена имаше потрошено 2200 денари за загревање на 12 квадрати спална, никогаш не сум ја видел да да работи ни блиску до декларираниот минимум, а и кога ќе постигне температура продолжува со иста потрошувачка, а доколку застанеш каде што дува истата воздухот кои го испушта е свеж а не млак или топол.Имам инвертер клима Haier дванаесетка ми работи цело време никако не ја гасам ќе го јадам ли многу за струја
Цело време ми одржува температура 24 степени и ми е прилично топло со плус 50 евра на сметката во бил задоволензависи колку имаш топлотни загуби, и на која температура ти е поставено. Мене сметката за минатиот месец од 16 ноември до 21 декември вкупно 35 дена ми е 6700 две клими кои греат 45 квадрати на температура 21 степен постојано. од тие 6700 денари 4600 се потросени од климите. Со тоа што прилично незадоволен од помалата 2,5кв клима која ја имам, за тие 35 дена имаше потрошено 2200 денари за загревање на 12 квадрати спална, никогаш не сум ја видел да да работи ни блиску до декларираниот минимум, а и кога ќе постигне температура продолжува со иста потрошувачка, а доколку застанеш каде што дува истата воздухот кои го испушта е свеж а не млак или топол.