Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе се заебеш, не зимај ништо од тие 3Rumunski ne razbiram ama spored brojkive mnogu interesno izleze .... mislam deka se odluciv koja da bide![]()
Кое зимо...ова последново зимо кое небеше зимо можеби....за некое право зимо ке те видиме како ке поминешНе ми е целта да сум циничен, за тебе непишувам, пишувам за тие што мислат еднаш засекогаш да си решат ситуација независно од тоа дали ке биде топла или ладна зимата. Пишувам заради паушални констатации што ги квалификувам "од рукав кажани"...а твоите се такви кога немаш мерач кога немаш температури...топло ладно без бројки и слики неважи на ниеден форум....описмени се малку види по другите форуми како се дискутира.
Самото тоа што немаш коментар на југ-исток само по себе кажува колку е твоето тврдење "субјективно"...или со други зборови ....секоја клима во зима со просечна Т од +7 поставена на јужна страна е добра клима[DOUBLEPOST=1469919272][/DOUBLEPOST]
Eve u ova te podrzuvam....nebitno mi e i mene sto pisuva na klimata so edna mala izmena...bitno mi e sto ima vnatre vo klimata ...od kompresor izmenuvac i freon(poslednive 2 digaat kilaza) i nikogas ne bi kupil kklima za koja neznam sto ima vnatre na baza na flaer....mimo "subjektivizam" i pausali od korisnici kao "dobra e", "dobro gree" (koga? na minus ili na +15? ) itn itn....Made in kinez e i na @moongoses klimata, no toa e 2011 koga on ja kupil, mu skidam kapa sto vo toa vreme voopsto ja nasol i zemal za taa cena za koja denes ima mnogu poslabi modeli-marki za istite tie pari...eve @Sass nesto spomna "bi rekol skromno" kako sporedba za vrven model so drug "basic" model...nie sme tie sto mozeme da gi spustime cenite na klimite jasno vi e toa ili ne ??? Samo treba kvalitetna diskusija koja klima sto nudi i dali vredi za cenata....i cenite samo ke idat nadole[DOUBLEPOST=1469922874][/DOUBLEPOST]
Да те прашам вака јавно и педерски....мајстор Зоки кај го најде бе ти ако не овде и од мене ?
И второ...што К* се ситиш на клима 50% поефтина од твојата кога прво си ја купил зашто некој тука (као ја) ти ја препорачал и сервирал па ти си сеа као срекјен и задоволен јебач па ти се дигна мандалото да се смееш на комшијата со таа од 19к за која секој буљаш на темава знае која е иако ти божем не ја спомна.
Да не бидеш ти буљашот што се заебал за 20к плус
Е од вакви незахвалници ми се ....

Samo NEO mu e majkataќе се заебеш, не зимај ништо од тие 3
[DOUBLEPOST=1470032365][/DOUBLEPOST]
Rumunski ne razbiram ama spored brojkive mnogu interesno izleze .... mislam deka se odluciv koja da bide![]()

Nema sto da se diksutira mnogu, sto ako se staveni vo isti flaer koga od trite na ednata ne i e mestoto vo taa kategorija, ako imas pari ASYG18LFCA AOYG18LFC e von konkurencija so twin Sanyo kompresor e. Toa e sto e so mnogu povisoka cena e drug muabet. Valjda ne ocekuvas da sporeduvam Midea i Lomo so ovaa od 70000den koja ja imas i ovde na fgnordic.seSamo NEO mu e majkata[DOUBLEPOST=1470032365][/DOUBLEPOST]
Ke go zamolam @Strelec za strucno mislenje
Nema sto da se diksutira mnogu, sto ako se staveni vo isti flaer koga od trite na ednata ne i e mestoto vo taa kategorija, ako imas pari ASYG18LFCA AOYG18LFC e von konkurencija so twin Sanyo kompresor e. Toa e sto e so mnogu povisoka cena e drug muabet. Valjda ne ocekuvas da sporeduvam Midea i Lomo so ovaa od 70000den koja ja imas i ovde na fgnordic.se
Po koj specifikacii se isto bre koga ednava ima twin i toa Sanyo?No po site specifikacii e skoro ista na niv osven kompresorot koj i twin ti go naplakaat.A ova ne e flaer nego sporedba koja jas ja napraviv i btw ne slucajno gi sporediv bas tie tri. Ocekuvav deka nema da iskomentiras nisto za mideata no ne te poznavam samo sakav da si ja probam srekata.

Лоша споредба направи сега со Golf и SwiftPo koj specifikacii se isto bre koga ednava ima twin i toa Sanyo?
Toa ti e isto ko da zemes Swift i Golf da sporeduvas....verovatno i dvete ke digaat 100ka ili 150, ama deka dvete isto ke te sluzat isto vreme tesko brale
A Midea moze da napise sto saka....ti veruvas vo sve sto e napisano ?![]()
Po koj specifikacii se isto bre koga ednava ima twin i toa Sanyo?
Toa ti e isto ko da zemes Swift i Golf da sporeduvas....verovatno i dvete ke digaat 100ka ili 150, ama deka dvete isto ke te sluzat isto vreme tesko brale
A Midea moze da napise sto saka....ti veruvas vo sve sto e napisano ?![]()
Ako imas SwiftЛоша споредба направи сега со Golf и Swift
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
[DOUBLEPOST=1470062775][/DOUBLEPOST]
Moite ja gi imam, po toa sto sum videl od niv im veruvam , a ti sto imas ?

Ako imas Swift[DOUBLEPOST=1470062775][/DOUBLEPOST]
Moite ja gi imam, po toa sto sum videl od niv im veruvam , a ti sto imas ?
Zemi be Midea koj ti brani ? Ama da dojdes u najladnoto zimoska i da pokazes i Temperaturi i potrosuvacka vazi ?
I zaobigji me te molam....eve ti go tzlatko neka te druzi so soveti...jasno mi e kolku si ti tuka dojden da izberes klima a kolku si za reklama ili potocnio antireklama.
Imase eden drug Bobo pred tebe![]()
@ Strelec сакаш да кажеш дека Swift не чини?
Инаку Honda возам
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Kolku da svatis sto sporeduvas....specifikaccii rece hahahaJas misam deka sum na forum a ne u sovetuvaliste ili na epp ili pa na IQ testiranje.
I da odlicno e da se slusne mislenje od sopstvenici mislam deka toa go pobarav uste vo prviot moj post a jas ke odberam sto ke kupam.