zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.532
- Поени од реакции
- 6.378
Exclusive Trailer Premiere!
This video is not available.
YES!!!
This video is not available.
YES!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја тестирав мозилатаХаха... зарем го кликна?![]()
не се нервирам, се смеам, од шо е грев смешно е.Не се нервирај, не си троши здравје...![]()
Така беше ко да не знаеш? Едвард Кулен и Бела Сван.. и татко му Др. Кулен aka Архангелевампирот Едвард (така беше нели?).
Така беше ко да не знаеш? Едвард Кулен и Бела Сван.. и татко му Др. Кулен aka Архангеле![]()
Мене 1.55 пошто од почетокот имав мака со преводот, после најдов подобар превод и се си одеше добро.Искрено, овој Confessions, колку време ви одзема да го изгледате цел ако се знае дека трае 1:45?
Не ти е само тебе грдаКога сте веќе кај Твајлајт.....one simple question: Само мене ли ми е грда Бела (барем со оглед на тоа дека ја направија Мис на Галаксијата)???
Паа, кинески + англиски превод, лоша комбинација... Не можев да ги гледам кадрите и да читам истовремено, 2-3 пати стопирав и враќав, барем првите 5 мин. и го изгаснав, ќе го гледам друг пат кога ќе иам повеќе време...Со прашањево сакаш да имплицираш на нешто или... не си ми јасен :S