Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ги во Капитол до пералната во подрум.

Ко аптекарски шишиња ги наредиле :)[DOUBLEPOST=1469785533][/DOUBLEPOST]
Ja sam dodjo malopre :zver:

Хитачито зошто не ти е во игра? 40к плус монтажа.

Барај ги постовите од мене наназад.[DOUBLEPOST=1469785707][/DOUBLEPOST]Една слика илјада збора :D

Attachments

• IMG_20160729_113753.jpg
    IMG_20160729_113753.jpg
    1.000,6 KB · Прегледи: 48
  • IMG_20160729_114707.jpg
    IMG_20160729_114707.jpg
    877,6 KB · Прегледи: 45
Еве ги во Капитол до пералната во подрум.

Ко аптекарски шишиња ги наредиле :)[DOUBLEPOST=1469785533][/DOUBLEPOST]

Хитачито зошто не ти е во игра? 40к плус монтажа.

Барај ги постовите од мене наназад.[DOUBLEPOST=1469785707][/DOUBLEPOST]Една слика илјада збора :D

Posto ja imas a gledam deka si zadovolen I za taa cena kako da ne ja ufrlam vo igra, osven ako ne dobijam nov odgovor deka ima manjak delovi vo nea :)

Ti ja imas RAS35 no vo tehnoklima nemozam da ja najdam, gi imaat RAK35 ponov model najverojatno I podobar.

Здраво , некое искуство некој да ми сподели за FERROLI PALLET комбинирани за на дрва и пелети..? Не знам дали е подобра варијанта да се земи комбиниран котел или обичен или пелети или на дрва.
Фала

Kontra demant
Tu mi ja predlozi Mits a ja nemas a Strelec GREE koj ima mnogu citano za nea.
A najverojatno nemas ni BMW a jas sum imal I sum potrosil pari na nego kolku za eden spark, a sum mozel da kupam ford I da vidam air.
Абе друже тапоглавец,@Strelec има и Mitsub. и Gree читај малку од темата, вчера дојде тука и веднаш памет солиш, тема ќе затварал он, брееее

Абе друже тапоглавец,@Strelec има и Mitsub. и Gree читај малку од темата, вчера дојде тука и веднаш памет солиш, тема ќе затварал он, брееее

A ti be druze polnoglavec stom si tolku pismen citaj malce,posle mojot prv post za koj kazav deka namerno ne ja spomnav gree vo sekoj nareden se spomenuva I unazad edno dvesta strani sekoj vtor post. Na covek kolku I da mu se cita nemoze.
Pobarav iskustvo arno ama site ovde imale Gree. Sekoja cest na @mt07485 samo druze moras da ja otvoris sigurno fali u nea nekoe delce od 200eura posto e tolku poevtina od "normalnite"

Apel do novite clenovi
Nov clen nemoze ovde mnogu pamet solenje posto na postarive solta ke im ostane;
Citajte I mnogu ne prasuvajte;
Evtinite klimi nikoj ne cinat;
Najekonomicno greenje(zatopluvanje) e Mits fh35 i site Gree modeli posto toa ima DOKTOROT.

Vi blagodaram na pomosta eksperti, otidov jas kaj bratko tamu nema Gree

Ајде без карање и навреди ќе ве молам, се надевам цивилизирани луѓе сме.

Секој има право да побара совет или мислење, а исто така секој може да сподели искуство или даде совет.

Никој не е приморан истиот да го прифати.Едноставно.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Ednostavno prasanje.
Dali nekoj ovde poseduva klima bar dve zima sto kosta do 40k I so nea bez problem zagreva 35m2 dneven prostor?
Retoricko prasanje.
Postoi takva klima?

Moi bliski imaat beko inverter kupen 25-26000 den i great 35-40m2 dve tri zimi.

Sent from my Redmi Note 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom