Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fala mnogu za infomacijataДа ваква е не е со з
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
ova kvalitetnata kutija na midea, ne e kvalitetnata kutija Z na gree, sega razocaran si?Fala mnogu za infomacijata
Pozdrav
Zosto da sum razocaran znaci Beko odkako raskrsti lg so nego poracuva klimi od Midea Gree i mozebi drugi mene me interesirase potekloto na Beko zosto nema dovolno informacii na net.ova kvalitetnata kutija na midea, ne e kvalitetnata kutija Z na gree, sega razocaran si?
http://advancemedia.com.mk/index.php?route=product/product&path=104&product_id=1365&filter=55
edit: aj koga vece staviv link na ovoj vivax ova mi padna vo oci :
КапацитетГреење3.81(1.08-4.92)kW
Работно подрачје (100% исполнителност на греење)�-7°C≤T≤24°C
Fala mnogu za infomacijata
Pozdrav
Kako za kuja (bez fasada) nekoja so 3~4Kw na -7(-10), vo pari od 46000 do 65000Здраво на сите. Би сакал да прашам, дали може со инвертер да се загрее спрат ок куќа 40 m2 (дневна + кујна)? Куќата е новоградба со ПВЦ столарија, без фасада. Ако може, кој тип на инвертер би ми одговарал најмногу?
eve edna slika, zavcera staviv odbojnici, sega ne se kako amortizeri, ali sepak vrsat golema rabota i mislam deka toj zvuk sto se prenesuvase na zidot, recisi se izgubi vo celost. Za komentarive na beko, sakam da kazam deka koristam nivni kujnski aparati dve god i sum zadovolen, lani se rasipa nekoj termoprekidac od furnata, se javiv vo servisot posto imaat 5 god gar, si dojdoa ekspresno si go zamenija, se na se zadovolen od servis kako servis. Прегледај го приврзокот 150889