citam i se cudam na forumov,rekla kazala dojde rabotava.prvo edna golema blagodarnost do site clenovi koi lani mi pomognaa vo izborot na klima, a posebno do strelec(koj navodno raboti za gree)so nego najvise komunicirav duri razgovaravme i po tel.sakam da pisam za edna slucka so gree kade sto pomogna i strelec za da go napravam izborot.gledav,prasuvav i se odluciv da kupam hansol,odam vo gree prasuvam za klimata mi davaat servisno mi objasnuvaat itn,kontaktirav so strelec rece tie se oznakite za dobriot hansol,zimaj go,odam jas drugiot den mi pravat faktura duri i so popust od 50000 na 45000,jas radosen odam nakaj banka da platam ama koga da proveram drugi oznaki na fak,se slusam so strelec i mi vika ce si baras da ti gi pisat oznakite od ser na fak,ili nisto ne ja zimaj,vo salon mi vikaat tie klimi so tie oznaki se na carina ce gi ima po edna nedela,ok vikam ce se javam posto sakam klimata da bide so tie oznaki,se javuvam posle edna ned stignale,ama mi vikaat sega taa cena ne vazi ima nova.ok jas si vikam ovie si igraat,si dodadov uste 10000 den i si kupiv mit fh35ve.sakam da kazam deka strelec nema vrska pa ni nekakov car od gree,samo saka da kaze deka za tie pari klimite se dobri,jas neznam kako gree ni tosiba,ni fuji,ni hansol itn,mozam da kazam za fh35 ve deka e super klima gree odlicno,moze hansolot e podobar pa si vikam trebase hansol da zemam,se zaebav ali sto e toa e.kolega moj po preporaka na zoki monterot zema dve lomo za vo ducan lani,ne sum videl kako rabotat ama covekot e zadovolen.i za kraj sekoj si znae sto saka da gree kolku kvadrati,stan,kuca i sekako so kolku pari raspolaga ,neka si kupi klima kakva so saka.