Pa za koristenjeto ne bi rabotelo verojatno koga nema nikogo doma odnosno koga i decata se na uciliste. Neznam kako ce odat od dogodina, ako se razlicni smeni ce e ukluceno celo vreme.Dali 3,5 ili 5,5 najbitnoto prasanje e kako bi ja koristel, dali ke ja gasis ili ke ti raboti non-stop.
Ako ti treba samo od 16-24 togas imas osnova da odis so 5,5.[DOUBLEPOST=1463423165][/DOUBLEPOST]A kazi mi dali mu spomna nesto na monterot za nisko postavuvanje pod prozor?
Ne mu spomnav zasto mi rece deka ne bi bilo problem visokata pozicija, a i nekako bese pokonzervativen deckoto. A ovie so nisko postavuvanje kako funkcioniraat za ladenje? Za greeenje se cini OK, ama za ladenje da duva od dolu e verojtano neprijatno.
Inaku i ti kako i poveceto na forumot go spomna gree kako opcija. Toa sto gi preferirate e poradi toa sto gi imate kupeno i ste zadovolni od niv, a se najeftini ili ste kolegi od firma

Pa ne e bas sobicka i ne e bas edna ama ajde, inaku do sega ce imav zavrseno rabota[DOUBLEPOST=1463426144][/DOUBLEPOST]За таа собичка купи си еден уљен радијатор и крај...
Ce razgledam kaj ICS za Daikin sto ponuda imaat povtorno verojatno uste utre. Ti Daikin zede na kraj ili nesto drugo?Ogledalo ti kaza panelni iako mislam deka oficijalniot izraz e parapetni vnatresni edinici i problemot so niv e sto se poskapi a nema nikakva pricina barem kupuvacot ne glea zasto. Ja prvo takva sakav da stavam gi ima i Daikin ama koga mi lupnaa cena so zdrava razlika vo odnos na klasicniot model so ista jacina i nemaa odgovor zasto e tolku poskapa osven deka e ponov izum se otkazav. Mozda kroz nekolku godini i niv ke im padne cenata ama za greenje se definitivno podobri poradi niskoto postavuvanje a i poradi vgraduvanjeto vo prostorot vo tvojov slucaj.
http://icsgroup.mk/icsgroup/files/FVXS-F.pdf
A imas i od ovie najnovive (citaj najsoleni) flexi sto se postavuva kade i kako sakas,
http://icsgroup.mk/icsgroup/files/FLXS-B---HR---pamflet-FLEXI.pdf
Inace ubavo ti vika @Strelec nema J3 Daikin 5ka, GV se 5kite..
Последно уредено: