Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Kako vikaat za dogovorite koga gi pravis, uvek citaj gi malite bukvi :)
minus 10.jpg

Pa ovie od bela tehnika prodavnici tolku se razbiraat sto pisuvaat.
Pisi go modelot na google i iskaca hrvatski pdf prospekt na electrolux, pisuva do kolku e greenje.

Znam de se shalev na racun na setec ne na tvoj ama pa i dobra fora ako slabo ti gree na ponisko od - 10 moze da ti se izvadat utre :)

Pa ovie od bela tehnika prodavnici tolku se razbiraat sto pisuvaat.
Pisi go modelot na google i iskaca hrvatski pdf prospekt na electrolux, pisuva do kolku e greenje.
Na celiov muabet moram da se vkljucam :)
A be kako ti ja otvori vnatresnava i uvide deka ima plazma ko Hansolot a edna slika nepokaza ?:rolleyes:
Aj toa sto nepokaza slika, nego eve gi u Soravia, gornata e taa poskapata bozem so plazmata....gleas kako e zalepena so lenta? , nemoze da se otvori ako ne ja skines trakata, zaradi taa traka ne se ni poznava deka e onaa istata od slikata po PDFite....kako ti uspea da ja vidis plazmava ne mi e jasno, ako ti ja odlepile pa bar da ja slliknese....nemame ni od nadvoresnata slika sto e najgolema falinka u celata prikazna a toj drugarti sigurno moze da ni pusti slikce i od nadvoresnata.
DSC_0012.jpg

...Да не има посебна потенка за ниско поставување?
Ogledalo ti kaza panelni iako mislam deka oficijalniot izraz e parapetni vnatresni edinici i problemot so niv e sto se poskapi a nema nikakva pricina barem kupuvacot ne glea zasto. Ja prvo takva sakav da stavam gi ima i Daikin ama koga mi lupnaa cena so zdrava razlika vo odnos na klasicniot model so ista jacina i nemaa odgovor zasto e tolku poskapa osven deka e ponov izum se otkazav. Mozda kroz nekolku godini i niv ke im padne cenata ama za greenje se definitivno podobri poradi niskoto postavuvanje a i poradi vgraduvanjeto vo prostorot vo tvojov slucaj.
http://icsgroup.mk/icsgroup/files/FVXS-F.pdf
A imas i od ovie najnovive (citaj najsoleni) flexi sto se postavuva kade i kako sakas,
http://icsgroup.mk/icsgroup/files/FLXS-B---HR---pamflet-FLEXI.pdf
Inace ubavo ti vika @Strelec nema J3 Daikin 5ka, GV se 5kite..

Последно уредено:
Bas ovde vo soravia bev, ovaa ja gledav.
Kade gledas zalepena so lenta ziti se, dolnata da ama ovaa za koja stanuva zbor. Daj te molam. Valjda znaes kako da otvoris klima. Sledna prilika koga ke otides, ke fatis od dvete strani i nagore krevas kapakot :kezec:
Ne sum jas mnogu po slikanjeto.
Inace filtrite ne bea isti kako kaj mene, no moze gi smenile vo megjuvreme. @GT1 e po slikite i ima taze Hansol, pa ako moze da slikne kaj nego kako izgledaat filtrite na otvoren kapak. Strelecot normalno deka ke vika, skoka, pcue, no ke mozam da kazam dali so otvoren kapak e ista so Hansolot na GT1 (gajle mi e sto strelecot nema da veruva, odnosno saka da pretstavi deka ne e toa toa)

Pa ta sivoto nad crnoto(LCDto) sto e ? mene mi lici ko lenta nekoja prozirna ili plastika za da ne se otvara ? Taka mi lici, ne mi tekna da ja otvaram kako na tebe sto ne ti teknalo da ja slikas, a slikana e pred 2 nedeli , koj mu treba nek ide nek ja gleda.
A deke bila Hansol tesko da e samo 5000den poskapa od taa poeftinata, za taa i servisno ima i e do -7, ovaa ja napravivte nordic klima u sporedba so eftinava.

Lele, aj ne komentiram. Samo ke kazam, valjda znaes kako se otvara kapak na klima.

A posto veruvam da si bil ti tamu i ti da si ja slikal slikata, nemase vakvi gluposti da tropas. Ovaa slika nekoj drug ja ima slikano.

Tamu filterot e izvaden. Plazmava e pod filterot.
Plazmata e pod filterot I ke slikam so filteri staveni, na ovoj elektroluks vnatresna ne odgovara so vnatresnata na hansolot nitu po dimenzija nitu po broj na brzini na ventilatorot ima 4 (hansolot ima 7) nitu po scop I seer
Pozdrav

Го гледав вчера Glorious 39, убава актерска екипа потрошена залудно

68573-400x350.jpg

Westing House
206578cf-dc91-44dd-8bc4-6ea937f403c1.jpg

Frigidaire by Electrolux FARP12GFBWM (not Available at Amazon.com :) )
Frigidaire-FARC24GNBWMenl.jpg

Ja ima i kako....Philco ili pak Frigidnite od 2012ta model:facepalm:
@ogledaloogledalo ako e so 35Kg nadvoresnava....tolku od trubenjeto deka e 43kg Viola ova :cujte::icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom