Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ауф, ја вчера првиот го глеав и си реков ај вториот можда ќе е бољи.
Фала, ги глеав коа бев мал. Еднаш е доста. Иначе, тука негде се по квалитет.жикина династија би ти ги препорачал вака празнично да ги изгледаш, иначе вториот од овие го гледав у кино и не грешив
Pogresno e i cesto se gresi koga se mesa performansi(eurovent) so kvalitet. Klimava izgleda ima eurovent sertifikat, verovatno i na samata klima ili upatstvata imas nalepnica od Eurovent(toa ti moze da kazes posto ja imas). Spored toa sto na eurovent go pisuva za modelot E12EM UA3 / Z12EM NSH(verovatno tvojata klima) e so odlicni performansi za parite, na -8 dava 2,95KW dodeka na TOL od -10 duri nakacuva na 3,20Kw, COPot e da receme 2,5 i za -8 i za -10. Zasto ne e merena na -15 samo gospod znae. Za kvalitetot neznam sto da kazam, zavisi mnogu od toa kade e proizvedena, LG se pravi i vo Turcija, ne primetiv na slikite "Made In ?" kade e proizvedena? Da se nadevame deka dolgo ke te sluzi.
A toa 25gore so 23 dole lesno mozes da go utvrdis so termometar, izmeri kolku ti e temperaturata blisku do plafon (kaj sto ti e i vnatresnata montirana) koga tamu kaj sto meris e 23.
Pogresno e i cesto se gresi koga se mesa performansi(eurovent) so kvalitet. Klimava izgleda ima eurovent sertifikat, verovatno i na samata klima ili upatstvata imas nalepnica od Eurovent(toa ti moze da kazes posto ja imas). Spored toa sto na eurovent go pisuva za modelot E12EM UA3 / Z12EM NSH(verovatno tvojata klima) e so odlicni performansi za parite, na -8 dava 2,95KW dodeka na TOL od -10 duri nakacuva na 3,20Kw, COPot e da receme 2,5 i za -8 i za -10. Zasto ne e merena na -15 samo gospod znae. Za kvalitetot neznam sto da kazam, zavisi mnogu od toa kade e proizvedena, LG se pravi i vo Turcija, ne primetiv na slikite "Made In ?" kade e proizvedena? Da se nadevame deka dolgo ke te sluzi.
A toa 25gore so 23 dole lesno mozes da go utvrdis so termometar, izmeri kolku ti e temperaturata blisku do plafon (kaj sto ti e i vnatresnata montirana) koga tamu kaj sto meris e 23.
ja najdov nalepnicata[DOUBLEPOST=1451673044][/DOUBLEPOST]
Eve i ova na nekoj mozebi ke mu koristi

So ogled na toa kako si pominal izminata nok, jas bi rekol deka kupi odlicna klima (odnos dadeno-dobieno). So zdravje i dolgo da te sluzi.SREKNA NOVA NA SITE; ako bea tocni temperaturite vo tekot na nokta zadovolen sum od ovaa lg to cela nok ja drzev na 24 samo ednas napravi kratok defrost od 3-4 min ja pratev posto sedev do 6 casot a temperaturata mi ja drzi na 22 ne ja setiv da se maci mnogu lesno rabotese ne kako so maglata
22 stepeni sekoj razlicno gi oseka. Plus vika so iFeel 22 stepeni sto ne e isto i so realnata temperatura vo sobata. Zavisi daljinskoto kade e postaveno, ako e blisku do pod realno vo sobata moze da bide i 24-25 stepeni.Среќна Нова Година на сите! Дали DAIKIN FTXB35C би можел да затоплува 39м2 просторија (изолирана и со ПВЦ прозори) барем до -10? Како што читав на еуровент на -7 дава 2,48КВ а на -15 дава 1,98КВ.
http://www.eurovent-certification.com/en/Certified_products/Access_by_programme.php?lg=en&rub=04&srub=01&select_prog=AC&select_partic=20&select_marque=DAIKIN&select_class=AC1 / A / S / R&tri_chp=&debut_affiche=57&indice_affiche=4
По еуровент ЛГ-то на Горан Стефановски(E12EM UA3 / Z12EM NSH) е со далеку подобри прформанси
http://www.eurovent-certification.com/en/Certified_products/Access_by_programme.php?lg=en&rub=04&srub=01&select_prog=AC&select_partic=132&select_marque=LG&select_class=AC1 / A / S / R&tri_chp=&debut_affiche=0&indice_affiche=0
Ваше мислење? За ЛГ-т има малку нелигичности, имено на -10 дава повеќе киловати него на -8?????
Дали 22 степени е доволна температура за да се седи и гледа ТВ?
Друга работа (лоша) е буката, дефинитивно има повеќе бука одошто очекував. Надвор моите се убедливо најтивките клими на улицата, но внатре вибрациите се пренесуваат и дефинитивно ќе морам гумици (сајлент блокови) да поставам - штом најдам време за тоа.