Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно филмче е Spy, го гледав во кино и се изнасмеав, може и плус атмосферата понесува од таму. Ептен смешна е дебелата, а и улогата на Статам ми беше многу јака. :D Исто и на Ride Along се смеавме многу со братучед ми, оддамна немав гледано комедија која е всушност смешна. :D

Ептен брзо излезе оваа снимка, и покрај титловите ми изгледа солидно

Jurassic World 2015 1080p HDRip KORSUB x264 AAC2 0-RARBG

Филмаши дајте бе некој филм со добро осмислена одмазда како Law Abiding Citizen или нешто слично како Lucky Number Slevin, нешто да држи интерес и напнатост од почеток до крај :)

Филмаши дајте бе некој филм со добро осмислена одмазда како Law Abiding Citizen или нешто слично како Lucky Number Slevin, нешто да држи интерес и напнатост од почеток до крај :)

Овој и овој

Ocean's :D

Веројатно голем дел од вас користат Хром и денес имаат вакви проблеми со отварањето на торент сајтовите

Starting today Google Chrome is blocking direct access to several large torrent sites including KickassTorrents, Torrentz, ExtraTorent and RARBG. According to Google the sites contain "harmful programs" but the site owners are clueless as to what they've done wrong.

Еве како да се справите со проблемот

1.jpg

затоа приватен тракер му е мајката. Ќе се замарам јас со вакви срања сеа.

Само што го изгледав Jurassic World. По тапа филм, нема! Ко некое дете да го режирало.
Ко да е правен само за американска публика. Ме разочара скроз. (n)

Ja james franco i jonah hill u seriozen film nikad nema da gi gledam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom