Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Некои сајтови за превод? Ми треба само за Англиски, не македонски, не српски. Оној podnapisi.net беше предобар, ама го ебаа пред некој месец.

Некои сајтови за превод? Ми треба само за Англиски, не македонски, не српски. Оној podnapisi.net беше предобар, ама го ебаа пред некој месец.

Јас користам BS Player FREE, тој автоматски ти наоѓа преводи. Ти само сетираш на кој јазик да бидат.

Оделото уште да го видиме, мислам дека Лето ќе биде одличен Џокер. Лошо ќе беше ако одеа на емитација на Ледџер :)[DOUBLEPOST=1429927079][/DOUBLEPOST]Ама уште неможам да си помогнам а да не мислам дека Џејк Гиленхал (презимето не знам дали е точно) дека ќе беше совршен. Чоек каква трансформација прај од обичен човек до психопат во некои улоги е совршено.

нова е не е толку стара
на 410 е
имам самсунг на р22 и мислам дека повеќе топли од неото

Златни клими со р22. Со р410 се 99 посто КАНТИ. Ретко која клима со Р410 издржува колку таква со Р22

Златни клими со р22. Со р410 се 99 посто КАНТИ. Ретко која клима со Р410 издржува колку таква со Р22
да да се слагам со тебе потполно
овој самсунгот што го имам откако е купен 2005-2006 до сега има изработено толку како моето НЕО да го работам наредните 20год.
Значи лугето ја зеле климата на времето ама мислеле дека ќе можат 40м2. само со неа да топлат, буквално маста и ја ваделе 7-8год.
Не како мојата размазена нео клима ќе дувне 7-8мин. па си паузира повеќе од пола саат :D

JaredLetoJoker.jpg

као демек официјална

R22 како штетен гас за озонската обвивка е укинат со Монтреалскиот Протокол инициран од УН а потпишан од најголемиот број развиени земји. Во споредба со R410, опремата на R22 работи на пониски притисоци па логично е и да трае подолго. Дилемата зашто како земена е избран токму R410 кој не е чист гас туку мешавина(а такви има многу) би рекол реално ја објаснува типов(клима монтер) на видеото од 2:10 натака.

Back
На врв Bottom