Го спомна тука некој St. Vincent?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас имам сиеменс од 24кв веќе 5-6 години без никаков проблем. Како е ставен, не е ваден.Проточни бољери не ми се земаат, доста луѓе се жалат на кварови после одредено време... кварови кои резултираат со фрлање на бољерот.
Катастрофа жива е! Аj биг бенг, ама коа ке ми текне во скрабс со тоа укулелето низ болница коа шеташе... EwwКејт Ми чучи(Хе)
Погрдо филмско суштеството од витрините на холивуд нема да искочи
![]()
kako primarno sredstvo za greenje moze da se koristi, no DEKA NA -15 ke gree bez problem jas ne veruvam. Moze da gree ama ke ima pripomosh od panel ili drugi grejno telo. Veruvaj. Ova ti go tvrdam bidejki jas gream ista kvadratura, so 12000btu MITSU...... i imav -15 pred eden mesec i znam kako si pominav (a imam ne taka losha izolacija). Ke mu treba plus grejno telo koe ke generira minimum 2kw (a na -15 i tie plus 2 kw mozno e da mu se malce). Sepak e toa samo klima.Bez problem ce gree kako primarno telo prostor od prosecno dobro izolirani 37m2 do tamu nekade -15 C ( deklarirana e za -20), so razumno mala potrosuvacka. Toa ti e odlicen izbor so cena i kvalitet, bidejci se raboti za debrandiran GREE.
Mene bi me interesiralo koj ja prodava za 44.000 so montaza, moze i na PP, da ne reklamirame tuka nekogo, makar sto toa se pravi tuka na angro, pa ne mu smeta na nikogo.
А реално никој овде не пиша дека Бојхуд му е подобар од Интерстелар...После 20 години да пишите на форумов дека Бојхуд е подобар од Интерстелар, децата ќе ви постават само едно прашање: шо е тоа Бојхуд, кај има линк да се симне?
Ако успееш да издржиш 10 секунди да ја држиш раката кога е на максимум топлата вода, ќе ти го дадам и бојлерот и климата.I jas imav protocen siemens 21kw maksimum 5 godini i se rasipuva menbranata i vo kanta cel bojler. Edino ako postoi nekoj model so promenliva membrana togas e ok. Samo da vi kazem edna stvar, na normalno jak pritisok nikogas nema da imate topla voda, tuku mlaka/ladna, tek nesto malku pojako od dvajca kogaj mocaa ce imate topla voda
Да не излезе секој својот коњ си го фали, јас зимата ја избуткав само со климата без да уклучам панелка. 40-45м2 во скопје, Даикин 12000 бту.Jas ti garantiram deka ovaa klima vo MOI RACE bi si ja zavrsuvala rabotata, ne zaboravaj deka vo stvari nejziniot kapacitet e vo stvari 18.000 BTU i taa bas togas ce dava kolku sto treba.
Normalno se zavisi od prostorot sto se gree, sepak mislam deka bilo koja druga 12-ka od vleznite modeli i na poznatite iminja bi se macele tuka.
Uostalom ima tuka dosta korisnici na GEYI i HANSOL GREE i tie mozat da gi podelat iskustvata tuka i da go potvrdat moeto mislenje.
Ако успееш да издржиш 10 секунди да ја држиш раката кога е на максимум топлата вода, ќе ти го дадам и бојлерот и климата.
Едит: на која мембрана мислиш?
![]()