Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Какви само квази критичари има на подфорумот едно чудо, па уште дрскост...

Јебига, тоа е една од одликите на добар квази критичар. Дрскоста. Дрскоста и асексуалниот пристап кон добри цицки.

Изгледа само мене Moonrise Kingdom ми беше поинтересен од хотелов :(.

Иначе скринеров за Brdman е полош од 3д-то во Милениум:icon_lol:. Колку и да неможам да чекам мислам дека е криминал на таква снимка да се изгледат.

Jas sepak si stojam na temperaturite sto gi dobivam od termometarot vo kola.
Nov primer, vcera prviot defrost bese vo 20:30. Vidi kako se dvizela temperaturata na wunderground.
Denes koga se vrakav vo 15:40 vo Avtokomanda bese 3,5-4, okolu 16:30 vo Gjorce bese 1,5 stepen.
Sega gledam na wunderground uste vo 17:00 e otidena vo minus temperaturata. Denes ke ima defrost porano, ke pisam vecer vo kolku saat bil prviot defrost.[DOUBLEPOST=1421258292][/DOUBLEPOST]Eve go prviot defrost za denes, 18:56
Sabajlevo sum doma, kolata mi pokazuva -3 vo 8:30
Nego toa sto me natera da pisam povtorno za temperaturite e sto sega vo 8:45 im stavav voda na saksiite na terasa. Ednata so "cuvar kuka" e skoro cela ispolneta i malku se gleda zemja, tamu i stavam voda. Po dve minuti izlegov povtorno, veke imase fateno sloj mraz. Nadvoresnata edinica mi e postavena na 30-40cm od mestoto kaj sto se naoga ovaa saksija
Terasata mi gleda na zapad, zborot mi e deka sabajle sigurno e ista temperatura kako onaa sto ja dobivam na termometarot vo kola.[DOUBLEPOST=1421397137][/DOUBLEPOST]IMG_20150116_085925.jpg
Eve i slika.
Derost vo 9:20

Последно уредено:
E so cuvar kuce ( moeto omileno rastenie, za nego moze romani da se pisuvaat) potpolno me razoruza, ne te teram povece da stavas termometri na klimata, makar sto gledam deka imas idealno mesta za postavuvanje..... nego nemas li nepotrebni vibracii na gelenderot, ne bas najsrecno resenie takvo postavuvanje na tolku tenki profili sepak se raboti za edinica teska 43 kg vo koja se vrti nesto so 6000 o/min, celoto tezi 12-tina kg. Ako e se mirno togas aferim za GREE, OVA E VISTINSKI TEST NA VIBRACII, podobro ne bi smislile ni nivnite inzeneri ....[DOUBLEPOST=1421400579][/DOUBLEPOST]Sekoja cest za GORJAN JOVANOSKI sto ni ovozmozi na site da mozeme preku sekoj mobilen telefon so android operativen sistem ( mozebi moze i na ostanatite, ne proveriv) i aktiven internet (preku sim karticka ili WI-FI ured) da imame vo sekoj moment informacija za zagadenosta na vozduhot. Na PLAY STORE samo pobarajte (istipkajte) MOJ VOZDUH, mozete da gi postavite site lokacii vo Makedonija za site supstanci sto ne trujat, ne samo PM10, so malo objasnuvanje za gornite dozvoleni granici i pricinitelite za zagaduvanjata.

Последно уредено:
Io, slednive nedeli pak ke imam moznost da gledam imax ama razgledav programata i nisto ne mi fati oko.
Tolku e los hunger games? Ne mi se ide na Taken 3, 4dx e... liam ke mi sokrsi kicmata. :D

Чим Ио вика дека многу лош, тебе ќе ти биде во топ 5 годинава. Оди. :icon_mrgr:

Skoro i da nema vibracii, normalno koga ke go fatis gelenderot se oseka na raka no e zanemarlivo.
Jas bi rekol sekoja cest i na Gree i na monterot.
Mnogu malku se gleda na slikata deka ima i crevo postaveno na otvorot dole i site gumicki se postaveni. Pri montiranje se ostavija otvoreno, no komsiite dole se bunea deka im kape pa morav da zatnuvam se. Posto ima greac na tacnata ne zamrznuva voopsto, i na dlaboki minusi tece voda. Koga e magla i poveke od litar tece.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom