Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некои коментари за климите на Haier?
(овде ги има моделите)
Ух, Ај прво да кажам дека ја имам, .... купена пред 10-ина год. И во принцип сум задоволен, користена 90% за ладење и само 10% за догревање кога заладува (рана есен и касна пролет).Некои коментари за климите на Haier?
(овде ги има моделите)

Ај да речеш the big lebowski е тапа комедија ќе разберам.
Po cena znaci e ist kako:Cenata na Haier vo energija e okolu 63500den (bez montaza) toj do -20
a vo Bg
http://www.technopolis.bg/b2c/catal...Scenario=Inverter-HAIER-AS12SH1ERA/1U12EH1ERA
вака затворена тераса и пуштена клима на греење за 10-15мин. ќе ја направи темп. во терасата во минус за неколку степени и тоа на овие темп. Да не зборуваме кога ќе биде поладноДали ако вака ја затворам терасата ке има штетно влијани на надворешната единица на климата, биејки и кај мене е нешто слично како на сликата, надворешниот дел од климата ми е на тераса а неа сакам да ја затворам со проѕирна церада за да ми биде пофункционална во зимскиот период, дали ке има некативно влијание на климата бидејки ке врти еден исти воздух или нема да има никаков проблем?
Се наоѓа сервисно за оваа до -20 ? Ме интересира што компресор има.
Aбе седи..............ама кажи бетменот колку е јак![]()
грми ебаго, погласно него од ЗеФс громојте.