Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го гледам.
Кецот некако тапа ми беше, почетокот си беше ОК, убава интродукција, но понатаму колку што ми текнува све некако избразана клише акција без некаков емоционален импакт :)

Кецот до расплетот беше онака солиден, после тешко срање. Тизерите од двојката се поарни од кецот, цел. :D

Јас веќе го изолирав и тоа колку можев поубаво, сега е потивка надворешната барем 40% по мое :D
инаку кога сме кај прегорувањето баш гледав овие денови на ју-туб сите поквалитетни клими се со добра изолација и тоа баш околу компресорот, а еве го материјалот што го искористив од една стара клима со R290 гас, горниот дел е кожа
DSC00838.JPG DSC00837.JPG

Па Џони во верувам нетипична улога за него. Секако ќе го гледам, ќе видиме.

Ако ја изгориш да ни кажеш,да не се зезнеме сите:confused:

Ако ја изгориш да ни кажеш,да не се зезнеме сите:confused:
не гори тој материјал го ставив за проба во шпоред на дрва, а компресорот преживеа денеска 4 часовно тестирање поставен на 16с. работеше цело време 100% оптеретен успеа да ја симне температурата само до 18с. :D

Симнувам transformers сите делови пред да излезе новиот, да ги изгледам и онда следува овој Calvary, од кој очекувам премногу. На watchlist ми е веќе 3-4 недели :)

изгориш мислев на компресорот,а не на материјалот:D

изгориш мислев на компресорот,а не на материјалот:D
4 саата никогаш повеќе нема и да работи , во принцип работи 5-10 минути најмногу и паузира нема врска дали лади или грее

по мене ниту тошиба ниту кариер туку GEXI или HANSOL

Ovaa za greenje e top samo sto tesko se naoga vo Makedonija, inaku orginal japonska

世界上最胖的女人

:facepalm:

644030_4680438374349_1731361151_n.jpg

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom