- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Го гледаше ли el cuerpo?Ne be, na mesto si se i komplimentite, za mene eden od podobrite trileri ovaa decenija.
I da, podobar e od Trance
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледаше ли el cuerpo?Ne be, na mesto si se i komplimentite, za mene eden od podobrite trileri ovaa decenija.
I da, podobar e od Trance
Го гледаше ли el cuerpo?
Јас на ова не верувам дур не излезе некој официјално да каже во дневникот на Сител.
Јас на ова не верувам дур не излезе некој официјално да каже во дневникот на Сител.

.Лиам Нисон ми е дефинитивно еден од поомилените актери. Секоја чест за дедото![]()

Да, ова се уште лаги и курчење. Кога главната продукциска куќа ќе истакне дека "грото" ефекти биле направени од fx3x, тогаш ќе поверувам.
Да, ова се уште лаги и курчење. Кога главната продукциска куќа ќе истакне дека "грото" ефекти биле направени од fx3x, тогаш ќе поверувам.

Каква е полисата? По која логика ти би имал право да знаеш а не и другите? Пошо имаш другари шо работат таму? :OРаботат сега и на ред други големи, интересни и забавни проекти, ама не смеам да зборам, зошто таква е полисата.
Каква е полисата? По која логика ти би имал право да знаеш а не и другите? Пошо имаш другари шо работат таму? :O
Факт е дека работеле FX3X на филмов но како што знам имаат некој 5 секунди од специјални ефекти изработено.
Факт е дека работеле FX3X на филмов но како што знам имаат некој 5 секунди од специјални ефекти изработено.
Tи мислиш дека FX3X се нешто како главен изведувач на CGI во филмов?Да, ако беа само 7-8 секунди CGI ефекти во филмов.