Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
А шо му фалеше на Last Survivor? Мислам освен очигледната Јенки пропаганда шо ја имаше од повече, другото ми беше океј...
Valjda za Lone Survivor prajs muabet :D. Inace potpolno se soglasuvam,aku ja trgnis propagandata imas odlicna i tenzicna akcija .

''Odlicno brka rabota'' za sto???
Planiras da se dogrevas vo esen i prolet ili celo zimo da go teras so klima.
Mnogu eftino si ja nasol montazata za inverter 2000den.

Nekoj sto ja ima klimava neka ti napise podetalno okolu nea

''Odlicno brka rabota'' za sto???
Planiras da se dogrevas vo esen i prolet ili celo zimo da go teras so klima.
Mnogu eftino si ja nasol montazata za inverter 2000den.

Nekoj sto ja ima klimava neka ti napise podetalno okolu nea

Друже, мој пријател ќе ја монтира и затоа е таа цена. И да, планирам во зимо да се греам, во лето да се ладам со неа. Под "одлично брка работа" подразбирам одличен квалитет земајќи го следниов факт во предвид - неколку објекти што работат 24/7 имаат ставено од истава клима и се презадоволни. Но исто така ме интересира мислењето на луѓето од тука бидејќи не за џабе викаат "Два пати мери, еднаш сечи" :)

Ако може пиши од каде ќе ја купиш и дали од истиот модел има 2.5 kw?

Funny story го гледам Хобитот и сеа се појави Орландо, самовилата изгледа многу постаро од Фродо, oh the irony.
До кога ли ќе изгледа на 18годишник Елајџа?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Jas go imam pojakiot model na Vivax Gexi/Geyi, i da ti kazam deka 40m2 da grees so taa klima sum malku skeptik, osim ako imas top izolacija ili se pogodi topla zima. Mislam deka ke nemozes da se grees koga ke otidat vo debel minus temperaturite, togas ke mora da dogrevas so drugo greenje.

Inaku od ovaa klima nema 2.5kw, a uvoznici se Pakom

некоја препорака за камин на дрва? и евентуално за можност за приклучок на парно ... на што треба да се внимава при купувањето, кои марки итн ... сумирано :cool:

Jas go imam pojakiot model na Vivax Gexi/Geyi, i da ti kazam deka 40m2 da grees so taa klima sum malku skeptik, osim ako imas top izolacija ili se pogodi topla zima. Mislam deka ke nemozes da se grees koga ke otidat vo debel minus temperaturite, togas ke mora da dogrevas so drugo greenje.

Inaku od ovaa klima nema 2.5kw, a uvoznici se Pakom

Епа јас заокружив на 40м2, а иначе се работи за 35м2 и доста луѓе велат дека 3.5kw се доволни за таа големина. Како и да е, фала на совет.

Да не знаете случајно од колку саат се мтв наградите, на два ума сум дали да ги гледам или не.

Ќе има Mrs.Doubtfire 2

kpTtT.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom