Толстој
екс Бомбастичен
Davaj drug
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Spored zborovite na sopstvenikot uvoznicite na gree sakaat da dominiraat na pazarot I dokolku nekoj proizvoditel ponudi sedum godishna garancija tie ke ponudele poveke. Toa e ubavinata na konkurencijata. Iskreno, jas sushte ne sum reshil, imam komocija bidejki mene mi treba za sledna sezona[/quote]Но чим нудат 7год. гаранција, макар и за 100јура плус, мене тоа ми кажува дека во фирмата се уверени дека таа серија на Гри е прилично издржлива. Звучи како добар избор.
Spored zborovite na sopstvenikot uvoznicite na gree sakaat da dominiraat na pazarot I dokolku nekoj proizvoditel ponudi sedum godishna garancija tie ke ponudele poveke. Toa e ubavinata na konkurencijata. Iskreno, jas sushte ne sum reshil, imam komocija bidejki mene mi treba za sledna sezona
Затоа што има нова верзија на форумот и за новата верзија уште не е излезена добра темна тема. Тоа се зборовите на Ацид.Aј малце офтопик на дружељубива тема. Зошто не може да се избере сина крв како стил?
i mene me interesira da mi kaze nekoj kade moze vo makedonija da se nabavi toj ured odnosno 35, pa ako ima nekoj neka ise Vi blagodaramhttp://www.vimaks-klimatici.com/klimatik/mitsubishi-electric-msz-fh25ve/muz-fh25ve-2013-1574.html#
страшно... има ли го ова нешто кај нас