Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе се изморите од гледање на бледи холивудски тињи од филмови кои ги заборавате веќе следниот ден , сетете се на поракава и предлогот .

Гледајте шпански ИГРАНИ филмови !!!

Не се согласувам со генерализации. И понатаму Холивуд ќе исфрли 15-20 филмови годишно кои треба да се видат. Ако пребараш шпански филмови, ќе бидат 4-5 преку сила (од 4-5 различни држави).

Инаку фан сум на филмови на шпански јазик и еве кога сум тука да предложам:
- The Secret in Their Eyes
- The Skin I Live in
- The Sea Inside
- Celda 211
- Motorcycle diaries

Luther и Heimdal од Thor што е.

images

А не знам од која мака имаше улога и во Ghost Rider: Spirit of Vengeance, дали изгубил облог или нешто друго било.

А не знам од која мака имаше улога и во Ghost Rider: Spirit of Vengeance, дали изгубил облог или нешто друго било.

Не му го гледав тоа а го имав симнувано филмот неколку пати и пак бришено за да направам место за нешто друго. Арно што ме потсети пак да го симнам.

Не му го гледав тоа а го имав симнувано филмот неколку пати и пак бришено за да направам место за нешто друго. Арно што ме потсети пак да го симнам.

Пази само, ужасно лош е, ама ептен. Ни ефектите не се добри. А останатото на чело со Кејџ ...

Мене прашина ќе ми фати уште малку. Којзнае од кога ми е симнат, ама од негативни критики ич не ни сакам да го пуштам.

Пуштете по ПП торент за Zero Dark Thirty а да не е од Замунда?
На Арена го нема. Читав по темиве дека бил излезен...

Пази само, ужасно лош е, ама ептен. Ни ефектите не се добри. А останатото на чело со Кејџ ...
Мене прашина ќе ми фати уште малку. Којзнае од кога ми е симнат, ама од негативни критики ич не ни сакам да го пуштам.

Заради Кејџ и сакам да го гледам. Еден од најзабавните актери без разлика дали е во лош или добар филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom