Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.786
- Поени од реакции
- 18.540
Кога сме кај Џемс Бонд, смеам да кажам дека не ми е Крег за таа улога?![]()
Welcome to the club.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога сме кај Џемс Бонд, смеам да кажам дека не ми е Крег за таа улога?![]()
Luther и Heimdal од Thor што е.
![]()
Многу помада face има Крег. Огромен хејт за негоКога сме кај Џемс Бонд, смеам да кажам дека не ми е Крег за таа улога?![]()

А не знам од која мака имаше улога и во Ghost Rider: Spirit of Vengeance, дали изгубил облог или нешто друго било.
Не му го гледав тоа а го имав симнувано филмот неколку пати и пак бришено за да направам место за нешто друго. Арно што ме потсети пак да го симнам.
Мене прашина ќе ми фати уште малку. Којзнае од кога ми е симнат, ама од негативни критики ич не ни сакам да го пуштам.Не му го гледав тоа а го имав симнувано филмот неколку пати и пак бришено за да направам место за нешто друго. Арно што ме потсети пак да го симнам.
Пази само, ужасно лош е, ама ептен. Ни ефектите не се добри. А останатото на чело со Кејџ ...
Мене прашина ќе ми фати уште малку. Којзнае од кога ми е симнат, ама од негативни критики ич не ни сакам да го пуштам.
what?Заради Кејџ и сакам да го гледам. Еден од најзабавните актери без разлика дали е во лош или добар филм.
Гледајте шпански ИГРАНИ филмови !!!
.Е како шо? Кољо кафез и забавен во иста реченица