Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Глеам погоре има некои предлози па викам и ја да си попитам :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Биг Бенг Теори?
Ја имам само не ми се гледа комедија... Со исклучок на two and a half men само не знам сега новата сезона без Чарли Шин не ми се гледа. Сега со Качер, без Берта, веќе не е интересен и Џејк не е повеќе дете...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Ova jas ti rekov da go gledas, ili na Io mu go preporacav? Kako i da e, @meazza, gledaj go Firefly posle gledaj go i ova: http://www.imdb.com/title/tt0379786/, film snimen kako prodolzenie na serijava zatoa sto i poradi ogromnata gledanost (serijata) ja otkazaa po samo edna sezona. Inaku filmot e so 30+ milijoni budzet.
По твоја препорака ја гледав и фактот што е малку, не сум многу фан на жанрот.
И оваа ме чека, да не викаш не читам шо пишаш.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Avengers ако не биде блокбастер на годината, нема кој.
Nema koj? How about:

1. Dark Knight Rises
2. The Hobbit
3. Spiderman
4. Bourne 4
5. Prometheus (Alien/s prequel)
6. The Hunger Games
7. Skyfall (007)
8. Django Unchained
9. Man in Black 3
10. World War Z
11. John Carter
12. Brave (Pixar)

Also, bonus lista za tebe wot4e/bot4e:

1. Wrath of Titans
2. Total Recall
3. Resident Evil 5
4. G.I. Joe 2
5. The Expendables
6. Ghost Rider 2
7. Battleship
8. Madagascar 3
9. Rock of Ages
10. American REunion
11. The Dictator
12. Dog Fight
13. Hotel Transylvania
14. 7500
15. Taken 2

Da recheshe na primer za 2013 deka Man Of Steel ke bide bez konkurencija posho e ebaniot Supermen ajde de, ama vaka... :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
wot сега можеш да ја отвориш темата без мака :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Nema koj? How about:

1. Dark Knight Rises
2. The Hobbit
3. Spiderman
4. Bourne 4
5. Prometheus (Alien/s prequel)
6. The Hunger Games
7. Skyfall (007)
8. Django Unchained
9. Man in Black 3
10. World War Z
11. John Carter
12. Brave (Pixar)
Абе добро има и „кој“, ама Avengers ти е ултимејт, тоа е ко Expendables у анимирана верзија, сите мадафакери у еден филм. :D

Нема да биде филмиште ко Бетмен, Борн, Хобит... али за забава ќе биде топ. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Young People Fucking (2007)
Awkward хумор, ме мрзи да го рецензирам, го препорачувам за you-know-who. Fuck, сега ќе си го смени јузерот во Voldemort. :facepalm:

Iosono, ти пишуваше за Footloose? Добар/лош.. не ми текнува, а ми се гледа вакво нешто. Иначе, налетав на рецензијата за Мајки, не ми се верува дека третиот дел ти беше најдобар, во компарација со вториот кој имаше фантастична фотографија, хумор, поента и будеше чуwства.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Iosono, ти пишуваше за Footloose? Добар/лош.. не ми текнува, а ми се гледа вакво нешто. Иначе, налетав на рецензијата за Мајки, не ми се верува дека третиот дел ти беше најдобар, во компарација со вториот кој имаше фантастична фотографија, хумор, поента и будеше чуwства.
Во филм сум влезен со документарци последно време многу гледам, затоа ми остави впечаток. Макар што во смисла на документарец (истражувањето и соговорниците) не би поминал најдобро.

Footloose стариот е добар, подобар беше кога бевме мали ама сепак е филм околу кој има култ па треба да се види. Новиот не сум го гледал и не планирам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Барав еднаш филмови каде Бејкон игра негативец, уште од мал не го сакам многу, незнам зошто. А има улоги за почит, а специфично за овој, го немам гледано ни оригиналот, јес да идеа многу класици по тв, понекогаш си земав за дозвола да пребирам. И најверојатно скокнал.

И друго да те прашам кога си тука, незнам дали и те прашав.. стареам. Не ми е гледан Let the Right One In (2008). Е сега, го имам со синхронизирана верзија, на англиски.. ептен ми крши филм, ама квалитетно е изработено. Ти како го гледа, вреди или одново да симнувам? Ми текнува кога зачистувам низ фолдерите само..

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
И друго да те прашам кога си тука, незнам дали и те прашав.. стареам. Не ми е гледан Let the Right One In (2008). Е сега, го имам со синхронизирана верзија, на англиски.. ептен ми крши филм, ама квалитетно е изработено. Ти како го гледа, вреди или одново да симнувам? Ми текнува кога зачистувам низ фолдерите само..
Ја го имав симнато по грешка со англиска синхронизација и глупа ми беше синхронизацијата. Пример, гласот на детето силеџија беше женски. Затоа го изгасив и си го симнав оригинал.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Барав еднаш филмови каде Бејкон игра негативец, уште од мал не го сакам многу, незнам зошто. А има улоги за почит, а специфично за овој, го немам гледано ни оригиналот, јес да идеа многу класици по тв, понекогаш си земав за дозвола да пребирам. И најверојатно скокнал.

Јас го гледав на шведски, кога беше btjunkie жив. Мислам дека треба во оригинал да се гледа.
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 03:29 ---
Lesbian Vampire Killers
Премногу misleading беше па гледам го исфрлиле Lesbian од насловот :)
--- надополнето: 8 февруари 2012 во 03:33 ---
Најголемо гомно е во Sleepers ама тој би требало да ти е гледан.

Wild Things, Hollow Man, Where the Truth Lies... ако имаш нешто пропуштено.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom