Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Паранормал 3, го делам со Квентин мислењето за најутепан филм за 2011.
за глупоќата на америчкиот народ говори заработката на филмов... препоручете му го на некого шо го ич нејќете.
вештери,демони,култови for kids and pregnant womens 1.5/10
Ја ич го нејќам оној Џуниор дош сантош, али него секој филм му се свиѓа од инат, така да нишо...

Јас не го гледав PA2 не планирам ни 3 да го гледам. Еднаш е интересно, после...

Слешери да, сериски убијци, чудовишта, ова она... ама да гледам 3 дела од филм во кој најјака фора е што се отвора вратата сама...

Пријавив мислење на модератор.
4abe72749a.jpg

Fuck the po'lice.

Филмот е катастрофа ептен, 1/10... ЕЈ! Мал буџет има, оправдано е. Сега е добар, 9/10. Hipster logic.

И имам мало туле. Не знам зошто го пишав ова. Не се ни сеќавам кога сум го напишал. А бе што е работава???

Еј, видете кој имал мало туле ^^^ :pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ахахахахахахаа... Јас му реков на Pluh ќе ги чувам неговите пријави и после ќе ги соберам да видам колку души пријавил да напишале НЕ Е ЗА СЕКОГО, ама Pluh, не се пријавува модератор затоа што може да....
I see what you did there

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Умреф.

Па сега се вратил и го изменил... што ќе правиш кога ќе поминат 30 минути, а? :pos:

Еее спамеришта бееее свакава ви част, него има некој коментари за Johnny English Reborn вреди да се глеа ?
Miles, miles away од кецот.
Дали имаше 1-2 смешни сцени во филмот.

Ја ич го нејќам оној Џуниор дош сантош, али него секој филм му се свиѓа од инат, така да нишо...

Ne e vistina :D

Prviot go gledav, vtoriot del ne i ne planiram, tretiot vo kino go gledav so drustvo koe znaev deka sleduva ton remet za toj sto ke se isplasi sosema malku (onaka, eptenski). E sega 1.5 ocenka, ne. dobra e glumata, ima jaka cura, ima jaka "sex scena", ima mnogu jaka cura, i na curata cickite i se top. Sto avtomatski mu dava 3+ ocenka. Dodaj deka navistina te plasi na momenti (ete ti 5 od vkupno 10), iako ne e horor sto posle gledanje ke te "machi" so denovi/nedeli. Kako sto me macheshe Fourth Kind pa od sto ne mozev da spijam stanav i guglav za lugeto i koga vidov deka site se akteri spiev ko bebe.

E sega da ne me sfatis pogresno, nema vo svetot kako cickite tvoi ama i na ovaa ne se loshi :D

ZNkhY.jpg

Растеглете си според екранот па ќе видите.. скринери бе човече, колку и да се подготвиш за лоша снимка, аудиото ќе е мизерно. Кај и да е ќе излезе убава снимка, мислам дека подобро е да се почека. Пред оскарите сите ќе ги изгледаме, што се брзате.
Zombies? (uploader)

Оваа е од друг и ми изгледа на подобра слика
Kzpe7.png

Ne e vistina :D

Prviot go gledav, vtoriot del ne i ne planiram, tretiot vo kino go gledav so drustvo koe znaev deka sleduva ton remet za toj sto ke se isplasi sosema malku (onaka, eptenski). E sega 1.5 ocenka, ne. dobra e glumata, ima jaka cura, ima jaka "sex scena", ima mnogu jaka cura, i na curata cickite i se top. Sto avtomatski mu dava 3+ ocenka. Dodaj deka navistina te plasi na momenti (ete ti 5 od vkupno 10), iako ne e horor sto posle gledanje ke te "machi" so denovi/nedeli. Kako sto me macheshe Fourth Kind pa od sto ne mozev da spijam stanav i guglav za lugeto i koga vidov deka site se akteri spiev ko bebe.

E sega da ne me sfatis pogresno, nema vo svetot kako cickite tvoi ama i na ovaa ne se loshi :D

ова е битно што го наведе.
јака цура,топ цицки,секс... помислив се пренасочи на друг филм. Чим тривијалниве две габорки(сопругата и бејбичуварката) ти остаиле впечаток тоа говори колку бедно трето напоред остварување е паранормал, бар двојката глеј го за јаки цури - џеилбејт.
филмов не го пуштив да се плашам, ќе ја глеав сестра ми како гради замоци у сендбокс инстид

го глеав ради трејлерот пред се што всушност на фајнл катот ништо не беше прикажано од тоа... откривањето на прогонителот,пожарот, поврзаноста на култот и бабата, како згина кучката етц..
причина за по четврт пут у кино со приложување 30$.

2/10 за чајанката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom