Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
И како ќе му го смени животот тоа што нема опција за греење санитарна вода?
Еве муабет си правиме..
Знаеш Стрелчо... баба ми и дедо ми Бог да ги прости уште пред 70 години имале бојлер на дрва!
Па електричен.. па еве јас денес соларен бојлер..
Вака си размислувам... ние луѓево сме се бањале со топла вода уште пред вие од Грее да ги донесете топлинските пумпи..

Ама да се најдеме у муабет, еве јас ќе го прашам.
@Bonnie and Clyde прашај го @SantoriniLover дали има опција за санитарна вода на топлинската?
Не за друго, Стрелец едвај чека да му каже (читај спушти) дека се заебал, оти ако си земал Грее ќе си имал таква опција..
Имам опција имам ако не знае како ке се реши ке го поднаучам сезнајкото :masa: :masa:

Attachments

• IMG_4914.png
    IMG_4914.png
    123,5 KB · Прегледи: 15
И како ќе му го смени животот тоа што нема опција за греење санитарна вода?
Еве муабет си правиме..
Знаеш Стрелчо... баба ми и дедо ми Бог да ги прости уште пред 70 години имале бојлер на дрва!
Па електричен.. па еве јас денес соларен бојлер..
Вака си размислувам... ние луѓево сме се бањале со топла вода уште пред вие од Грее да ги донесете топлинските пумпи..

Ама да се најдеме у муабет, еве јас ќе го прашам.
@Bonnie and Clyde прашај го @SantoriniLover дали има опција за санитарна вода на топлинската?
Не за друго, Стрелец едвај чека да му каже (читај спушти) дека се заебал, оти ако си земал Грее ќе си имал таква опција..
Значи прво и основно за пумпите се знае кај се мерат и кој сертификат треба да го имаат.KEYMARK, Eurovent
Со факти треба да се збори на темава, ама овде има побајаги лаици и се тера муабет како на другион форум од рукав.
За болјер објаснив дека е добро да се искористи пумпата, а ти ме нападна....земи бојлер каков сакаш само ти објаснив дека е подобро од солар.
Автоматски споено мислење:

Имам опција имам ако не знае како ке се реши ке го поднаучам сезнајкото :masa: :masa:
Што е ова црнилово DOS или ChatGPT ? :)
Kontrolerot slikaj go ne mi prakjaj Photoshop

1765232788402.png
Black and White :)
Ова таму на другиот форум сите што сте у игра и сте отвориле сајтчиња за клими

Последно уредено:
Значи прво и основно за пумпите се знае кај се мерат и кој сертификат треба да го имаат.KEYMARK, Eurovent
Со факти треба да се збори на темава, ама овде има побајаги лаици и се тера муабет како на другион форум од рукав.
За болјер објаснив дека е добро да се искористи пумпата, а ти ме нападна....земи бојлер каков сакаш само ти објаснив дека е подобро од солар.
Го следам типов на ЈТ... верувам и ти го знаеш..
IMG_1044.jpeg

Почна и за AUX да биде сервисер(и продавач). Исто имале и кејмарк и еуровент, и типов баш реално си кажува..
Добар муабет има на крај... и Грее ги спомнува.
Него пре би му верувал...

А за санитарен бојлер, излишно е и муабет да правиме... нема споредба економичноста со соларен! 300€ 200L и капата на страна 9 месеца...

Што е ова црнилово DOS или ChatGPT ? :)
Kontrolerot slikaj go ne mi prakjaj Photoshop

Прегледај го приврзокот 463177
Black and White :)
Ова таму на другиот форум сите што сте у игра и сте отвориле сајтчиња за клими
Ова е од апликацијата на мобилен колку си спремен зад кладба? Еве јас ке дојдам итре кажи место и на лице место ке се увериш дали е чат џпт :masa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom