- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 427
- Поени од реакции
- 1.162
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај уште една реклама ако може..
Mnogu ruzno dalecinskovo za tolku skapa klima, mozea da napravat nesto posaglam.
Sigurno i lupa ide so nego….hahaha
Без чорапи , со патики девојката, палтенце на нејзе, бледа во лицето, отворена книга, затворени очи.
Така е кога не може да оспориш спецификации и опции што климата ги нуди.Sigurno i lupa ide so nego….hahaha
Почитувани..
Не може да бидат поекономични оти тоа се коси со физиката..Zdravo spodelete iskustvo so Atlantic panel konvektor dali se dobri i dali se ekonomicni kako sto gi reklamiraat, bidejki planiram da zemam a 10. 000 den i ne se malku primer za razlika sto gi ima i po 3000 den (no name) brendovi ako nema razlika barem da ne frlam pari
Fala druze na odgovor, oti citam zatopluvale 24 stepeni 60 m2 a plakjale za struja najvekje 3000 den sto e eftino i ekonomico ako ne lazatНе може да бидат поекономични оти тоа се коси со физиката..
За еден киловат електрична добиваш еден киловат топлинска енергија, и тоа е тоа!
Дали ќе зрачи инфрацрвено, ќе има класична жица греач, или што ти знам конвекции... на крај се се сведува на простото правило дека не можеш да одиш против физиката!
Зошто се поскапи и какви се не знам. Ваљда имаат прецизни термостати, скапи материјали и изработка, и што ти знам.
Ама поекономични од било која греалка или рингла не се!
Технички може и да не лажат, ама затоплувале некоја пасивна куќа, каде со варење на кафе на сабајле си затоплен до пладнеFala druze na odgovor, oti citam zatopluvale 24 stepeni 60 m2 a plakjale za struja najvekje 3000 den sto e eftino i ekonomico ako ne lazat
Nz sto bi mi preporacal? Se raboti za prostorija od 20 m2 so Pvc rehau diplo staklo i dzid od 60 cm kamen stara gradba na kukja osven kamin na drva i podno greenjeТехнички може и да не лажат, ама затоплувале некоја пасивна куќа, каде со варење на кафе на сабајле си затоплен до пладне
Да, и такви куќи има на светов...
А за кај нас, ефтин маркетинг и ништо повеќе.
Искрено не знам..Nz sto bi mi preporacal? Se raboti za prostorija od 20 m2 so Pvc rehau diplo staklo i dzid od 60 cm kamen stara gradba na kukja osven kamin na drva i podno greenje