Argumenata imam puno a time i vasa prica o Japankama zavrsena jer su Kinezi naveliko prisatni na Euroventu

P.S. Moze slobodno da promenis zanimanje u poljoprivrednika posto ti je pijaca vidim dobro poznata
U pravu si , samo opet nisi rekao da ima razlicitih Kineza, nisu isti po USA, Skandinaviji, EU, kao ovde.

. Ovi nisu prisutni na euroventu.
Ovi prvi imaju komplet sertifikate koje spominjes, a ovi na Balkanu 1 od 20 modela.

. Nisi nam prikazao sve te sertifikate za uredjaje koje reklamiras, a obecao si.

. Rece da ces da ih pobrojis, pa posto si odustao, mi prebrojasmo da su samo 2.

. Mnogo puta smo pitali za neki model koji reklamiras, za njegove karakteristike i nikada nikakav odgovor nismo dobili. Doduse, nekoliko "testova" koji si objavio potpuno rasvetljavaju situaciju, bolji su nego bilo kakav Eurovent. Kao ispod pijacne tezge da si snimao i testirao lazni kantar 1 min

. Muke su to velike.
Sto se tice tog Vivax-a, brend je kako treba. Drzi konstantno solidan kvalitet godinama, ne brljavi svakog meseca sa 5 novih modela (za koje niko ne zna sta je novo i naprednije), nema besumucni agresivno-bezargumentovani marketing po net-u, jeftiniji je .. itn itn. A Vivax ne proizvodi sam klime, nego uzima od velikih fabrika i brendira. Epa na neki nacin, ispada da dobrim delom i ti u stvari takodje reklamiras neki rebrend od Gree, posto takvih modela samo ovde ima i nigde vise na svetu, stim sto skoro nista o njima ne znas da odgovoris strucno.

. Za razliku od Vivaxa.
Shodno tome, posto bolje poznajes Vivax, predlazem ti da zastupas taj brend.

Manje ces da se mucis.
A vidis, na kraju, Japanci su svuda isti, i gore i dole i levo i desno.
PS Porazmislicu za poljoprivredu i pijacu, ali ako mi pokazes sve tajne za kantar