Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ima nesto novo interesno za gledanje?

Ke go pustam sigurno prviot predlog

Мет Пери го убиле. Му шиткале кетамин и го направиле зависен. Им плаќал десетици илјади долари за ампула од 12 долари. Ги пофаќале ко зајци.

• Вау
Reactions: wot
Pa GREE Fairy 3.5kw za cena 33.999den e kaj kaj pomokjna i poefikasna od ova HR Japankava 45.000 pa kao spustena od 156.999 ....more idi begajte
Прегледај го приврзокот 426551
Дали ја има 2.5ка и колку е тивка за во спална надворешна и внатрешна единица. И доколку има 2.5ка сподели линк за купување.

Kvalitetna modulacija Japancite imaat vgradena samo vo najskupite Premium Modeli, samo gi lazete lugeto deka i eftin vlezen model japanec modulira nisko,
...

... 80modela ima GREE modeli na Eurovent taka da apdejtiraj se a ke napravm i tablica so modeli sto se na eurovent i na lager vo MK pa ke diskutirame ;) ...
//// Nisi ti rodjo ni prosao pokraj japanskih modela --- a kamoli koristio, pa da znas kako moduliraju cak i nize rangirani modeli :). /////

///// I nadam se da se salis za ovoj spisak Gree modeli koji imaju Eurovent i koji se prodaju ovde --- da hoces da pravis i istaknes ovde :) ? Pa sam ces sebi problem da napravas :). Ionako si ga vec imao skoro. Ljudi ce da ukapiraju da nisu iste oznake do kraja ... mani ti Eurovent i Gree ovde.

Evo @Goran^^^ izracunao da imate Eurovent samo za jedan i po model (1.50) :)

@Strelec
Evo bas da vidimo da li smes da postavis ? :) . Cekamo spisak :) . Dokazi nam na on nije vo pravo ! ///////

Последно уредено:
//// Nisi ti rodjo ni prosao pokraj japanskih modela --- a kamoli koristio, pa da znas kako moduliraju cak i nize rangirani modeli :). /////

///// I nadam se da se salis za ovoj spisak Gree modeli koji imaju Eurovent i koji se prodaju ovde --- da hoces da pravis i istaknes ovde :) ? Pa sam ces sebi problem da napravas :). Ionako si ga vec imao skoro. Ljudi ce da ukapiraju da nisu iste oznake do kraja ... mani ti Eurovent i Gree ovde.

Evo @Goran^^^ izracunao da imate Eurovent samo za jedan i po model (1.50) :)

@Strelec
Evo bas da vidimo da li smes da postavis ? :) . Cekamo spisak :) . Dokazi nam na on nije vo pravo ! ///////
Se vratija hejtercinjava od odmor i se sobraa “ mala grupa pedera” si ja pustija i uzivaat…..hahahaha.
Pozdrav od Gree No.1

Он, Џон Цена, Гослинг, Двејн Џонсон, све ги испедерчија. Поготово Цена кои глупости прави за да добие улога леле мајко.

Se vratija hejtercinjava od odmor i se sobraa “ mala grupa pedera” si ja pustija i uzivaat…..hahahaha.
Pozdrav od Gree No.1
/// Ajde davajte obecani spisak modela so Eurovent :). Obecali ste :) ///

Cudno da No.1 ne testira modele i ima Eurovent samo za 1,5 modela.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom