Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.238
- Поени од реакции
- 5.349
Костнер ја напушти Yellowstone за ова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема проблем апликацијата си работи него ти кажува дека кај тебе има проблем со WiFi мрежата на 2.4Ghz.sto e problemot so aplikacijata Gree + (pisuva deka 2.4 gHz mrezata ima problem) nefunkcionira wi fi kontrola nad Gree klimite
gotovo se povrzav ,sredenoНема проблем апликацијата си работи него ти кажува дека кај тебе има проблем со WiFi мрежата на 2.4Ghz.
Ако имаш двоканален рутер коj може да зрачи и на 2,4Ghz и на 5Ghz прво провери дали 2.4Ghz не е исклучена, и втор совет (ако двете фреквенции се активни) да им смениш SSD за да се разликуваат, пример:
MojNet....на 2.4ghz
MojNet_5G...на 5Ghz
Тие мали IOT уредчиња у најголем процент се компатибилни само со 2.4Ghz WiFi мрежи заради дометот и заради малиот трафик, не им треба голем трансфер на дата на кратки растојанија што го нуди 5Ghz WiFi.
Eve pročitaj što si napišal. Ne razbiram što ne e vo red. Klimata i tvojata i bilo koja ako i zadadeš 22C nema da se vkluči se dodeka temperaturata ne stane 21C, baška drugi raboti....Имам термометар дома во таа соба и покажува 22-23 температура, па кога ја подесувам климата да дува на 22 степени не сака да почне да дува, мора да ја подесам на 25(да ја мине дифолтната темп и да дува).
Искрено ме нервираше што одеше on-off дека се мрдаат перките нагоре надоле на 10-15 минути и си ја најдов оваа температура како некоја идеална на која ем ретко менува on-off ем ми е топ температура. Btw, на прочистувачот што ми е на 3.5м од климата, на висина 60см ми покажува 21 степен кога на климата и барам 18.5.Како се грееш на 18? Кај сите ваљда држи степен два повеке штознам, кај мене околу степен ипол на 40 см од подот е.
Јас да и зададам толку ке се вклучи во август да лади.
Еве и од февруари кај мене во 30квадрата
Дополнително ја открив дека вака знае да модулира и на 230/240w и ми троши нереално малку, односно околу 2-3.5kw* на ден, дури Daikin-от што модулира многу пониско нема толку мала потрошувачка.