Sigurno si zagrean, da otvoris malu i vlezna vrata pa i komsiite da gi zagrees
Komsiite koga im e toplo otvaraat pa doaga malku toplina i nagore nakaj mene... Zamisli ja great dnevnata so Panasonic CS-G93KE / CU-G93KE od 2003 god..e da moraat da vikaat serviseri da im ja proveruvaat i cistat generalka sekoja godina i plakjaat po 900den i taka po red 13 godini...
I pak od moi 20-21 ti gi naprai 22C i se iznatrola bezveze i napuni 2-3 strani bez nikakva akademska i edukaciska vrednost i zatoa cesto im e tesko na lugjeto da pronajdat info sto gi interesira zasto ti i slicni trolaat so gluposti i ne citaat so im se odgovorilo i ne prifakjaat nisto.. Ti fali vnimanie ti fali kontra ama toa mene ne me ispunuva od koga napuniv nekoj 15-16god prestana da mi bide interesno i nema da ti se objasnuvam veke deka na primer nemam hodnik sto ti si go pretpostavi bez da prasas onaka od rakav tuku otvoren prostor koj e idealen za klima tuku ke ti go kazam povaznoto sto treba da go razberes a toa e slednoto( koe izvini ama ne najdov na makedonski):
Trolanje
Postoji šira i uža definicija trolanja. Ukratko, to je pisanje provokativnih postova s namjerom da se izazove burna emocionalna reakcija. U trolanje spada skretanje s naslovne teme, izazivanje drugih na bespotrebne i besmislene rasprave, pisanje u duhu zajedljivosti ili podsmjehivanja, s ciljem omalovažavanja ili ismijavanja forumaša kojem (ili kojima) se trol obraća.
Trolanje je dakle sljedeće:
- vrijeđanje i omalovažavanje
- pisanje u duhu zajedljivosti ili podsmijeha, s ciljem da forumaš kojem se trol obratio ispadne glup, smiješan, bezvezan
- pisanje provokativnih postova s namjerom da se izazove burna reakcija
- skretanje teme (npr. otvorite temu o mudrostima Dalaj Lame, a trolerski upisi govore da je Lama prevarant iako to nije predmet kojim se navedena tema bavi)
- izazivanje drugih na bespotrebne i besmislene rasprave
- ad hominem (logička greška ili zabluda kada se rasprava preusmjerava na subjekt, čovjeka, a ne na temu, odnosno pokušaj je negiranja istinosti neke tvrdnje ukazivanjem na negativne karakteristike ili vjerovanja osobe koja je iznjela tu tvrdnju umjesto na osporavanje samog predmeta diskusije) - See more at: http://www.alternativa-forum.com/pr...nasanja-na-forumima.html#sthash.UDLnSBBn.dpuf