Vo sto e problemot i ti mene mi si se obrakal a jas tebe ne sum te naglasil.
Ako micubisito HJ e do -10 bi trebalo ako ne se isklucva da raboti i ponisko koga mojata on-off klima rabotese na -20 na vedro na jug namestena pred 4-5 God I duvase toplo. A masinite e edna od najdobrite vivaksi ( pred 8 God kupena) po monterite galanc kompresor koj ke zaceka vakva na staro ic da ne mu se duma
Прегледај го приврзокот 149088
I jas ne mozam da mu objasnuvam na Strelec toj e postrucen I poupaten vo ovaa problematika eden od najdobrite na forumot 

e toj na forumot Kako i Hansolot[DOUBLEPOST=1465066547][/DOUBLEPOST]
Vo sto e problemot i ti mene mi si se obrakal a jas tebe ne sum te naglasil.
Ako micubisito HJ e do -10 bi trebalo ako ne se isklucva da raboti i ponisko koga mojata on-off klima rabotese na -20 na vedro na jug namestena pred 4-5 God I duvase toplo. A masinite e edna od najdobrite vivaksi ( pred 8 God kupena) po monterite galanc kompresor koj ke zaceka vakva na staro ic da ne mu se duma
Прегледај го приврзокот 149088
I jas ne mozam da mu objasnuvam na Strelec toj e postrucen I poupaten vo ovaa problematika eden od najdobrite na forumot 

e toj na forumot Kako i Hansolot[DOUBLEPOST=1465068137][/DOUBLEPOST]
Ova e moeto mislenje za lomoto I Hansolot: dobivas nekoj polu Nordic paket po pristapni ceni za nasi priliki odlicen vo odnos na drugite kinezi, a vo odnos na brend markite dobivas podobro spremen model za greenje vo odnos na nivnite standardni modeli. Kako na prime micubisito fh35vez mislam taa oznaka bese ili fucicu LT koi se izgor skapi, barem GREE ima iskustvo so vakvi modeli kako sto vidovme na finskite testovi deka odlicno great,ne mi treba eurovent za toa imam eurovent za mojata lg d12ak-s12ak I znam kako gree I kako raboti nisto posebno.
Pozdrav