Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke ima benefit ako prostirijata ima dolzina i toa bajagi golem benefit.Што значи ова едновремено макс горе макс долу? Во исто време дува максимално горе и максимално долу?
Нели на греење треба макс долу па потоа лесниот топол воздух се крева нагоре и ја загрева просторијата.
На ладење обратно макс горе, не да дува долу во луѓето да ги замрзни. Потоа ладниот воздух кој е потежок паѓа надолу и ја лади просторијата.
???
Каков бенефит ќе има да дува горе и долу истовремено?
Никаков бенефит нема да има друже.Ke ima benefit ako prostirijata ima dolzina i toa bajagi golem benefit.

Ќе има бенефит на макс фан! (Та и дајкинот што @Goran^^^ го постираше)Ke ima benefit ako prostirijata ima dolzina i toa bajagi golem benefit.
Без гајле, и за тоа мислеле стручњаците од DaikinЌе има бенефит на макс фан! (Та и дајкинот што @Goran^^^ го постираше)
Туку прашањето ми е… кој од нас сака да ужива во бучава?!

Oooo,najubav pa ti tuka si bil....te nemase, mislam deka prvata oznaka e za vnatresnata,a nadvoresnata e ista k6dna1a.I ovoj nov AIRY GREE NEMA Eurovent
Na Eurovent e ovoj model ( GO NEMA VO MKD )
GWH12AKCXD-K6DNA1A
A Modelot na Gree AIRY e ovoj ( GO NEMA NA EUROVENT )
GWH12AVCXD-K6DNA1A

Oooo,najubav pa ti tuka si bil....te nemase, mislam deka prvata oznaka e za vnatresnata,a nadvoresnata e ista k6dna1a.
Daj kazi sto mislis za ovoj tip na df,i za ogranicuvajne na snaga 50/75%
Isto i Hitachi Shiratama ima zapci na perkite a kosta 1000 evra.Potivko rabotel ventilatorot.Испаѓа као да ги промовирам а уствари постирам пошо Св.Б вели досега невидено, не видел па да види![]()
Tuka te cekav ...Znaes kako velat edna nula edna KULA cim ima razlika vo oznakite odnosno ne e ista so taa na Eurovent dzabe e se ( treba celata oznaka da e ista kako na Eurovent NO ne e ) a za defrost funkcijata taa ja Ima kaj modeli od Toshiba isto I toa 50% 70 % 100 % ogranicuvanje na kompresorot go ima Toshiba taka da se dodeka nema Eurovent Gree AIRY dzabe komentari
Vazno kinezov se trudi da pravi plagijati na Toshiba.Toa e za pofalba.Odlicni se vo toa.Tuka te cekav ...
a sega me uveri 101%,vikas deka e dzabe .?hmm
Tosiba toa veke go imala ....³ a kolku pari e 1000€.?80% od nie sto ostanavme vo Mk,ne mozeme na ovaa recesija da si go dozvolime ...
Друже, кој нема за Тошиба има за Грее, Мидеа, СТ, Фуего, Вивакс.. крај нема.Tuka te cekav ...
Tosiba toa veke go imala ....³ a kolku pari e 1000€.?80% od nie sto ostanavme vo Mk,ne mozeme na ovaa recesija da si go dozvolime ...
Tuka te cekav ...