Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колкав простор ( колку квадрати ) затоплувате?Ме интересира како ја минувате грејната сезона.
Јас имам парно на дрва и трошам околу 16,17 кубици на 1 грејна сезона(15окт-15апр).
Живеам во св.николе и прилично значи за потопол град(заразлика од градовите кој се на високо)
Па една консултација,ако некој се грее со парно на дрва !
Те замолувам да нешто попширно напишеш или постираш фотографии или на оваа тема или на алтернативно затоплување. Секое искуство е добродојдено. Однапред ти заблагодарувам во име на сите кои ќе имаат корист од твојот трудДедо ми има парно на пеливина. Со 2 иладарки се грее цела зима.
Те замолувам да нешто попширно напишеш или постираш фотографии или на оваа тема или на алтернативно затоплување. Секое искуство е добродојдено. Однапред ти заблагодарувам во име на сите кои ќе имаат корист од твојот труд

Мислев дека нема да извади јаки бројки поради простите атеисти и верници ама добро е извадил солидна пара. Се надевам дека некако ќе го добиеме и во Македонија во скоро време 
Го глеав American Hustle синоќа. Waste of my time, исто како Џанго. Едино го догледав до крај со надеж дека ќе ја довршат the ice-fishing story. И не ја довршија .!.