Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Quo vadis, Aida? од кај го симнувате?
Го барав сега на 1377x - го нема :(

p.s. Го имало, ама со сите големи букви не ми даде резултати :)

Последно уредено од модератор:
Ајде @Strelec -7С пак надвор, сними пак 20 секунди видео кај што Амберката вади 7kw.
Ај баш да видиме дали може до 30 секунди да издржи овој пат?

Videovo ti e od pred 3 nedeli staveno na YT, a snimeno bogzna koga u Oktomvri.....snimi ti denes utre zadutre imas vreme cela nedela ke bide vaka ladno
Baska od 10min video nema kako da izvadime prosek na 1h...so 2kw ova kompresorcevo tvoe tolku moze, 10min i posle defrost i ke se kilavi, za 25m2 skapa klima

Последно уредено:
Videovo ti e od pred 3 nedeli staveno na YT, a snimeno bogzna koga u Oktomvri.....snimi ti denes utre zadutre imas vreme cela nedela ke bide vaka ladno
Baska od 10min video nema kako da izvadime prosek na 1h...so 2kw ova kompresorcevo tvoe tolku moze, 10min i posle defrost i ke se kilavi, za 25m2 skapa klima
Moze samo fiskalnata da si ja zakaci i edno paklo paloma za placenje.
Em ladno, em veter, em prazen novcanikot.
Sreka baba ostaila jambolija.

Kavo e custvoto so vlaznosta ,gledam 31%vlaznost,doma ti e.
Е го суши воздухот климата.... и тоа се гледа на термометарот кога ќе го доближиш поблиску пред климата.
Стрелчо сакал да крени степени пред да слика.... ама заборавил на влажноста или пак си мислел нема да ја забележиме хахах
А вие на форумов верувајте му дека по гаќи се шетаат дома...

Ја ќе снимам, вие со тоа кинезаријата нишо не снимате само лајте ко пци на форумов :yid:

А кога е снимено... тој што го интересира ќе го прегледа видеото или во описот ќе си види каде на 2-3 места има фатено кадар од убав доказ кога е снимено.
Еве за тебе специјално на 30тата минута од ова видео.

Еве снимам пак нешо пресно така кратко, ќе го пуштам приквечер се надевам.... ако не од понеденик оти утре лојзето че го кројам.

Е го суши воздухот климата.... и тоа се гледа на термометарот кога ќе го доближиш поблиску пред климата.
Стрелчо сакал да крени степени пред да слика.... ама заборавил на влажноста или пак си мислел нема да ја забележиме хахах
А вие на форумов верувајте му дека по гаќи се шетаат дома...

Ја ќе снимам, вие со тоа кинезаријата нишо не снимате само лајте ко пци на форумов :yid:

А кога е снимено... тој што го интересира ќе го прегледа видеото или во описот ќе си види каде на 2-3 места има фатено кадар од убав доказ кога е снимено.
Еве за тебе специјално на 30тата минута од ова видео.

Еве снимам пак нешо пресно така кратко, ќе го пуштам приквечер се надевам.... ако не од понеденик оти утре лојзето че го кројам.
Pokazi doma kolku stepeni ti e, ne se srami.

Здраво
Ми треба помош/препорака за мерач за потрошена електрична енергија. Знам во анхоч имаше но, немаат на лагер моментално и не знаат кога ќе добијат.
Од каде ги имате земено или нарачано вашите, ако сакате да споделите модел, линк како сте задволни со функциите и така
ako ti se ceka pobaraj na aliexpress sp3s broadlink... ako imas wifi po doma odlicen e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom