Џ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто многу појако со таа екипа.Не знам. Ја ќе го догледав. Го имам изгледано и на тв после.
Може да се каже дека е досдничок.
Зависи што очекуваш.
На тоа мислев кога реков зависи кој што очекува. Партнерката која ме натера да излеземе баш тоа го очекуваше.Нешто многу појако со таа екипа.
Не е точно. И да ја држиш во фиксен фан си имаш модулација во распонот на модулирање на компресорот...Само може издувот да ти биде поладен или потопол во зависност од температурата....Ама ај да не се расприкажуваме сега....Na 275w ti e ladno deka gi drzis vo 3ta fiksno fan. Od mitsu ti negledas modulacicija. Ne mozi da imas modulacija so fiksen fan.Klimata.namesto da namali.izduv i potrosuvacka mitsuto ke ti iskluci.
Sto modulacija ke imas na 3ta -4fan kako sto gi drzite mitsuto .Не е точно. И да ја држиш во фиксен фан си имаш модулација во распонот на модулирање на компресорот...Само може издувот да ти биде поладен или потопол во зависност од температурата....Ама ај да не се расприкажуваме сега....
Иначе денес разгледувавме клима за мој роднина...и цените се заминати нагоре....AP50 која првично беше мојот избор била околку 90.000.
Како интересна опција ми западна Fujitsu KMTA18 за под 70.000 која исто како и Mitsubishi-то AP50, има декларирани 4,7KW на -15 i Eurovent тест.
Е сега дали се стварно овие ознаки..и дали воопшто ја имаат на лагер се други прашања....А и генерално порачувањето по карго носи други проблеми ако треба да се расправаш за сервис....
Па затоа некоја да не има искуство со Хидросет....?
Zdravo , kontakt od provereni profi montazeri ovlasteni za mitsubishi , klimata e zemena od energosistem !
Ako nekoj znae ili ima iskustvo neka pise da dogovoram montaza .
Fala
SkopjeВо кој град?
Не е точно. И да ја држиш во фиксен фан си имаш модулација во распонот на модулирање на компресорот...Само може издувот да ти биде поладен или потопол во зависност од температурата....Ама ај да не се расприкажуваме сега....
Иначе денес разгледувавме клима за мој роднина...и цените се заминати нагоре....AP50 која првично беше мојот избор била околку 90.000.
Како интересна опција ми западна Fujitsu KMTA18 за под 70.000 која исто како и Mitsubishi-то AP50, има декларирани 4,7KW на -15 i Eurovent тест.
Е сега дали се стварно овие ознаки..и дали воопшто ја имаат на лагер се други прашања....А и генерално порачувањето по карго носи други проблеми ако треба да се расправаш за сервис....
Па затоа некоја да не има искуство со Хидросет....?
I jas pusam na ladno, ne samo koga e leto, neznam sto ima tuka novo.Gree Hansol grije sa 95w, ali puse pohladno
![]()
Го немам, а ја имам книгата Genesis. Обавезно иде на download, фала.The Salt of the Earth гледан ти е?
Не е баш ко овие ама има сличности и е поврзан со фотографија и е врв невиден.
Zemajte od starata serija zosto novata imala problem so motorite na nadvorsnata i vnatresnata.
Тошибата е на попуст, доколку цените дека би била добра за просторот.