Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2.5 m e ima nekolku kruga@sasemkd Ili radi defrost, ili čuješ gas kako "klokoće" kroz cevi. Kolika je dužina cevi?
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Pvc,moze sekogas da postavi....Ќе го носите на душа. Ако треба нека биде дури и Greeама 18.000 Btu
Нема дограма и има загуби. Не може со 12.000
Не правете повратник на дрва од него.
Автоматски споено мислење:
Не постои такво нешто во твојот простор. Да имаше PVC можеби и јас ќе ти препорачав 3,5-ка
So amberot sekako ke.bides zagrean 18kata e 9.2kw na greejne .e sega zavisi kako ke imas gubitoci spored niv potrosuvackata ke varira odnosno toa vazi za site nas...i.. sto da pravam sea..
Sepak za tjo prostor znaci da idam so 18ka Gree Amber Nordic ( ima uste 1 ostanata vo Makedonija )..
Ako ima neko jdrug predlog, do cena od 65 - 70 K, neka dade..
Celta e da bidetoj prostor dobro zagrean, so najmala mozna potrosuvacka.
Прегледај го приврзокот 224553
Na isti vremenski periodi li se slucuva ova?Edno prasanje Imam inverter klima Haier 5.5 duva toplo na 26 ja dostignuva temperaturata i ke se izgasne.se slusa na vnatresnata edinica cuden zvuk kako glokotenje na voda. Posle najnormalno pak se uklucuva da duva.dali e nekoj problem ili e normalno ova.
mislam deka togas ti prai defrost ama poupatenite neka objasnat...Edno prasanje Imam inverter klima Haier 5.5 duva toplo na 26 ja dostignuva temperaturata i ke se izgasne.se slusa na vnatresnata edinica cuden zvuk kako glokotenje na voda. Posle najnormalno pak se uklucuva da duva.dali e nekoj problem ili e normalno ova.
sledniot pat koga ke pravi taka ako si vo moznost zirni ja nadvoresnataEdno prasanje Imam inverter klima Haier 5.5 duva toplo na 26 ja dostignuva temperaturata i ke se izgasne.se slusa na vnatresnata edinica cuden zvuk kako glokotenje na voda. Posle najnormalno pak se uklucuva da duva.dali e nekoj problem ili e normalno ova.
Intereano e vremevo vo PP.momentalno vidlivost 0m osvetluvajne =0Ако е тивко клокотенје на вода, ако е скоро неприметно тогаш е нормално.
Ако е гласно тогаш е дефрост.
btw
Вечерва во Прилеп ќе се доделуваат награди „Најпаметен дефрост на светот“. Има магла со нож да ја сечеш
Мицубишиво преде како мачка. Мука нема. Ни дефрост ни бутур.
Денес важноста е 101% Прилеп. Цел ден два dF приметив.Вечерва во Прилеп ќе се доделуваат награди „Најпаметен дефрост на светот“. Има магла со нож да ја сечеш
Мицубишиво преде како мачка. Мука нема. Ни дефрост ни буту
na koja nadvoresna temperatura?Денес важноста е 101% Прилеп. Цел ден два dF приметив.
Искрено незнам колку беше кога направи dF (20сек) ... магла и влажност не поднесува климата зато има dF.na koja nadvoresna temperatura?
Таков е моделот.Ако не се лажам Сеја е замената за Мираи,а тоа мање-више значи влезен модел,а и посекако таа клима е наменета примарно за ладење,а греење само во топла зона.Zdravo, ve molam spodelete iskusta za toshiba seiya, jas ja imam, i ne sum bas zadovolen kako zagreva.. fala pozz.