Ti bi trebalo malku da prochitash za klimi i da se informirash kako rabotat odredeni klimi od odredeni brendovi. Deluvash ko so vrski da si primen na rabota. Jas osiguranje rabotam, pa pak pojke os tebe znam, ama zoshto se interesiram. WN, SF, HJ, FH, LN site rabotat so kompletno isti sistem na AutoFan. Ako smetash deka e falichen na site ovie klimi i Mitsubishi ne ja uvedele ili ne sakaat da ja popravat greshkata, togash deaktiviraj si go profilov i odi prodavaj chepkalki za zabi, nemat sho da razgovarame.
AutoFanot na Mitsubishi e kulturen, tivok, pameten, napraven da zadovoluva prostor za koj sho klimata e nameneta, da ne im smeta na lugjeto kade e montirana i toa e predpoatavuvam politika na firmata i odluchile taka da go pravat AutoFanot. Drugi firmi, kako Gree na primer, odluchile Fanot da duva na povisoka brzina postojano. Dali e to falichno ili ne, ne znam, ne e moe da kazam, moe e samo da odlucham shto mi e podobro. Eurovent sekako deka e podobro da chitame otkolku Microsoft Word tabela napraena kaj vas v salon.