Jas istoto go pravam.so site 3 klimi sto gi imam..... Dali i kolku e ispravno ne znam.....eve sega ke.pustam sliki momentalno na heatModJas lichno duri e iskluchena klimata, so raka go pokrivam infraredot na dalinskoto, go ukluchuvam dalinskoto, podesuvam se, go iskluchuvam, trgam rakata od infraredot i ja ukluchuvam klimata.
Автоматски споено мислење:
Pred daja uklucam.klimata pred 20min bese 20.1°
Namestena na 23°(ke raboti do +1°odnosno do 24) na mid-low fan na otprilika 5.5metri na 70sm visina temp.e 23.3~23.7° startuva do nekade 1100w i postepeno se spusti okolu 500w i tuka i raboti....nadvoresna temp.e 12/13°
Mnogu/malce sto/kako ne.znam,kako e kaj drugite....
Da ne go prodolzuvam postot sega iskluci postigna 24 na meracot e 23.8° rabotese uste 1min.na 80w duvase mn.malce vnatre i nadvor i iskluci sega e 14~15w standByJas istoto go pravam.so site 3 klimi sto gi imam..... Dali i kolku e ispravno ne znam.....eve sega ke.pustam sliki momentalno na heatMod
Pred daja uklucam.klimata pred 20min bese 20.1°
Namestena na 23°(ke raboti do +1°odnosno do 24) na mid-low fan na otprilika 5.5metri na 70sm visina temp.e 23.3~23.7° startuva do nekade 1100w i postepeno se spusti okolu 500w i tuka i raboti....nadvoresna temp.e 12/13°
Mnogu/malce sto/kako ne.znam,kako e kaj drugite....
Na stendBy
Ajde da se pogodi,i da sluzi kako treba .ke imame infoo od prva raka kako ke funkcionira ...mavnii eden merac da vidime ....kolku trga W ,se razbira posle cela montaza....засега ова го наместија деновиве ќе се пушти во употреба ке има review ovoj model e
Attachments
Последно уредено: