Во право си.Se sto kaza si e na mesto. Prazniot stomak gi nateralo da dojdat vo skopje,ama istiot toj stomak gi nateralo lugevo da se great na sto najdat.
90% od ovie sto kukaat deka e zagadeno se doselenici
Mu vlagas na drugar ti so cigara vo kola,mu duvas vo faca,i mu vikas lele ama ti e zaguslivo vo kolava be,kako ja vozis (plasticno objasneto)
A lajnata vo vardar sto vi idat,ne vi smeta,tuku samo drvava na siromasnive? Ili "vasite" lajna ne smrdat i zagaduvaat?
Glejte si prvo svojot dvor da si go iscistime,a posle komsiskiot
Ova ne se odnesuva na tebe,tuku na site,izvini sto te citiram
I da ne se lazeme deka tie sto kupuvaat inverteri se eko svesni,tuku samo sakaat da zastedat
Денеска возејки се низ град таков ми беше денот налетав на преку 10 објекти што чуреа црн дим од оџак, па нејевтино а применливо решение во моментов е да се направи тим од 20 коли по двајца инспектори и да ги ловат таквите,
Јас мислам дека ке допринесат и во буџетот и во расчистување на воздухот колку толку. Не дека сега јас се правам паметен ама со законот за забрането фрлање губре на јавни површини јас бев наредниот ден казнет и ич не жалам затоа што ја научив лекцијата...

Шала на страна, климата го циркулира само внатрешниот воздух, така да слободно можеш да ја користиш.