Најеб**ки песни

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Willy Denzey - Et si tu n'existais pas ... Zlobnica ко ќе ја видиш песнава симни ја одма :wink:

vidov, simnav i pesnata e aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
isto mnogu zakon pesna Darren Hayes- Insatiable.......

Кажи а а а? Просто невероватна е!
Cyndi Lauper - I drove all night ... самата по себе не е нешто еб**ка, ама текстот страшно ми е јак :wink:

divine напиша:
Janet Jackson - That's the way love goes :msc4: :wink:

Мило ми е што го делиш моето мислење поставено на страна 6 ,)
Вчера у нет кафаната ми беше бифшата, да и ја пуштеф оваја песма одма ке ме силуваше на лице место :lol:

Тончи, :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Ај нареден пат пушти и ја, нема смисла исполни и ја желбата 8)
Laura Branigan - Self Control ... мх,мх,мх,мх,мх! 8)

Папагалот во позадина да ми крешти, тоа за мене е битен моменат :lol:

Armin Van Buuren - Never wanted this - нова ...
Dawe Stewart & Candy Dufler - Lily was here;
Eric Carmen - Hungry eyes;
Belinda Carlisle - La Luna;
Don Johnson - Tell it like it is - стари :lol: :wink:

еба**ки

абе види има многу песни тоа е факт али брат како на журка сто ке си поминес нема каде,знаеш имам едно искуство журка на плажа е тоа ви е ебење у стил закон али не овде во мк туку бугарија,а divine мас право дека песниве се делат на ебчки,наркомански и други

луѓе ве молам кој ја има песната -Удри Брус Ли- да ми ја прати на мејл :D :D песната е откачена до бесвест, се смеам ко луд на таа песна

(тука го ставив постот зашто мислам дека е јебачка песната, не во смисол како што вика Дивајн- песна на која можеш да ебеш- :D :D )

Гижо, јас ја имав, и ваљда ја имам уште ... да проверам по растрчканата ми музика и ќе ти прекажам ... ама тоа утре преку ден дека сега одам да спијам малце :lol: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom