Најдраг/најскап предмет што го имате изгубено?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Торба од Rebook, не беше баш ефтина, а внатре ми беше и мобилниот ...:(

najdrag predmet shto imam izgubeno e saat swatch, mi beshe podarok za rodenden i do den denes mi e krivo shto si go izgubiv

Ретко губам работи и покрај тоа што работам хаотично. Последно нешто за што многу жалам дека го изгубив е mp3 плеерот. Не беше баш ефтин, но најмногу ми фали од сентиментални причини (секогаш ми правеше друштво кога се шетав) :toe:

За среќа немам ништо многу вредно загубено до сега,а би издвоил една капа од Чикаго Булс и ракавици што многу си ги сакав како мал.Сепак не беа работи без кои не би можел да преживеам.

Canon апаратот, ми беше и драг и скап и со убави слики внатре.
ААААААААА ќе умрам за тој апарат, какви слики вадеше.
:(

Саат...Адидас,цел ден си го носев. По некое време го однесов на поправка,го земав дома и го зафрлив :(

Учебник,клуч,шал,чадори,пари...самиот себе...
Незнам парично кое е највредно,ама најмногу се нервирам за чадори,зшо до сеа 5 може ги иам загубено.

Cadori 20tina.Veke ne kupuvam,oti mi se edna upotreba,pa me vrne,i si se naviknav.Mobilniot lani go izgubiv,go ostaiv u Internet kafe da prakam poraki,i koa se vrativ go nemase...uste go baram po narodot,gi gledam dali nekoj go ima mojot.2 zlatni prstena,belegzija,obetki.Bezbroj molivcinja za oci,oti gi stavav u dzeb,pa mi ispagaa...Lele pa jas mnogu sum gubela...sea sfakam...

Брош со сини цветчиња...еднаш го ставив и го изгубив.
И постојано што губам лабело и сјај за уста...

да си додадам на листата денеска изгубив мп3 плеер...лелел колку сум баксуз...:tapp:

Обетка. Не толку скапа, колку што беше драга. Ми беше подарок :(

До сега не сум изгубил ништо,али затоа е тука брат ми кој надохнадува,има изгубено 3 мобилни,дукс кој многу ми беше драг зашто првата плата за него ја дадов значи и скап и денес ми го сје*а мп3 плеерот кој после долга една година му го дадов и пропадна у земја,али аирлија нека е така требало да биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom