Најдобро гејминг глувче и гејминг пад

Абе се на максимум...

Logitech G15 Keyboard
Logitech G9 Laser Mouse
Razer eXactMat
Logitech G51 Surround Sound Speaker System
Logitech Digital Precision PC Gaming Headset

Збирам парички за G15 и G9 но за другите, тешко. Има ли некои увозници на Razer?

Немој да си се заебал со G9. Можеби е едно од најлошо направените глуфци на Logitech. Ако си повеќе по Logitech глуфците би ти препорачал MX518, но за најдобар глушец минатата година беше прогласен Razer DeathAdder само не вервам дека ќе го најдеш овде.

Што се однесува до падот, eXaxtMat не би ти го препорачал. Ако веќе сакаш да фрлаш пари, купи Razer Destructor или некои поскапи модели на SteelSeries.

Дали знае некој кај можам да најдам ваков маус пад , од прилеп сум , али ако треба и скопје че појдам да земам , и цена да ми кажи?

Дали знае некој кај можам да најдам ваков маус пад , од прилеп сум , али ако треба и скопје че појдам да земам , и цена да ми кажи?
Види на претходните страни имам кажано. Ако немам, еве пак ќе кажам.
Јас мојот Mantis Speed го набавив од Белград т.е. ми го донесе еден другар. Во Македонија нема претставништво на Razer, така да ако толку го сакаш падов ќе треба да тркнеш до Белград:). Или ако познаваш некој другар што е приватен застапник на Razer во Македонија порачај му него.
Цена 28 евра.:helou:

ех , кај че барам белград , али ок , а да ми кажиш некој подобар пад во македонија да го има , отприлика иста цена

ех , кај че барам белград , али ок , а да ми кажиш некој подобар пад во македонија да го има , отприлика иста цена
Нема рачиња, нема колачиња:). Се зезам.
Епа провери по официјалниве страни од Анхоч, Сет и други, ама не вервам дека најш. Да беше Охрид ќе ти најдев одма:smir:

Мислам дека ако имате mx518 или 510 нема зашто да се префрлате на G сериите...
Почекајте да падне цена на Mx Air :)

А за мауспад,ми треба некој добар гејмерски за mx518,ама да не биде тефлон одозгора,зашто премногу брз ми е маусот :)

Колку пари е овој емикс518?

Колку пари е овој емикс518?
Чоече види назад на некоја страна имам кажано. Читај малку.

А за мауспад,ми треба некој добар гејмерски за mx518,ама да не биде тефлон одозгора,зашто премногу брз ми е маусот :)
А за пад кој не лизга многу би ти препорачал некој QCK од SteelSeries, или пак Razer Mantis Control. Сепак, тешко е да ги најдеш во Македонија.

Искрено барав маус кој е многу прецизен, не за игрици, туку за работа повеќе :) Bеќе долго време го користам Razer diamondback и не го менувам за ништо. Сум користел Logitech, HP и уште многу глувчиња и искрено ниту еден не се покажа така добар како овој :)

b03c61ab67.jpg

Kade moze vo Mk da se nabavi vakov mouse?:)

Razer имат претставништва во Бугарија "грција" и Србија (зборам за околните држави) само во Македонија немат.

Некој асален мауспад во Ск,ми треба информацијава до утре,цена нека биде до 1000 ден.
Бев во Сет,имаат еден ама тапа е на изглед,сакам некој погејмерски :)

Некој асален мауспад во Ск,ми треба информацијава до утре,цена нека биде до 1000 ден.

Кој го гледаше, X-Pad 3 или оној со 2 површини? Јас имам X-Pad 3 и топ е, ти го препорачувам.

Same here... Буџетот е приближно ист, трпи модификации, ама нигде нема асолни падови. Ако некој знае нешто, нека каже слободно.
Следно прашање, има некој искуство со Logitech Presision Gaming?

livik6eFDkrt6.jpg

1623.1.0.jpg

Или ако имате друга препорака, повелеле :)

Тука не би можел да ти помогнам затоа што ич не поштуем слушалици коа се работи за гејминг или било што. Златни стерео 2х75W, ечат ко луди. А за после 1-2 саат вечер - слушалки од 300 денари.

За мауспадот - да си го купите и двајцата, супер е, ја сеа барам на некој да му го тутнам мојот, за да го испробам другиот пад што го имаат, па да се одлучам дали да останам со некој од нив или летоска да грабнам нешто интересно у стилу Mantis или Speedpad.

Тука не би можел да ти помогнам затоа што ич не поштуем слушалици коа се работи за гејминг или било што. Златни стерео 2х75W, ечат ко луди. А за после 1-2 саат вечер - слушалки од 300 денари.

За мауспадот - да си го купите и двајцата, супер е, ја сеа барам на некој да му го тутнам мојот, за да го испробам другиот пад што го имаат, па да се одлучам дали да останам со некој од нив или летоска да грабнам нешто интересно у стилу Mantis или Speedpad.

Се одлучив за Mantis, сите го фалат у пм. На reviews, од 4 или 5 што ги прочитав од познати почитувани страни, 5/5 добива на сите. Големата површина е она што ми треба најмногу. Цената не би требало да е голема, дури ни тука кај нас. Уште да дочекам да го довлечка некој до кај нас... Мислам дека еден другар ќе може да ми донесе, но ако знаете вие некој начин да се набави, shoot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom