Најдобро гејминг глувче и гејминг пад

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Абе се на максимум...

Logitech G15 Keyboard
Logitech G9 Laser Mouse
Razer eXactMat
Logitech G51 Surround Sound Speaker System
Logitech Digital Precision PC Gaming Headset

Збирам парички за G15 и G9 но за другите, тешко. Има ли некои увозници на Razer?
Немој да си се заебал со G9. Можеби е едно од најлошо направените глуфци на Logitech. Ако си повеќе по Logitech глуфците би ти препорачал MX518, но за најдобар глушец минатата година беше прогласен Razer DeathAdder само не вервам дека ќе го најдеш овде.

Што се однесува до падот, eXaxtMat не би ти го препорачал. Ако веќе сакаш да фрлаш пари, купи Razer Destructor или некои поскапи модели на SteelSeries.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Дали знае некој кај можам да најдам ваков маус пад , од прилеп сум , али ако треба и скопје че појдам да земам , и цена да ми кажи?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Дали знае некој кај можам да најдам ваков маус пад , од прилеп сум , али ако треба и скопје че појдам да земам , и цена да ми кажи?
Види на претходните страни имам кажано. Ако немам, еве пак ќе кажам.
Јас мојот Mantis Speed го набавив од Белград т.е. ми го донесе еден другар. Во Македонија нема претставништво на Razer, така да ако толку го сакаш падов ќе треба да тркнеш до Белград:). Или ако познаваш некој другар што е приватен застапник на Razer во Македонија порачај му него.
Цена 28 евра.:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
ех , кај че барам белград , али ок , а да ми кажиш некој подобар пад во македонија да го има , отприлика иста цена

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
ех , кај че барам белград , али ок , а да ми кажиш некој подобар пад во македонија да го има , отприлика иста цена
Нема рачиња, нема колачиња:). Се зезам.
Епа провери по официјалниве страни од Анхоч, Сет и други, ама не вервам дека најш. Да беше Охрид ќе ти најдев одма:smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мислам дека ако имате mx518 или 510 нема зашто да се префрлате на G сериите...
Почекајте да падне цена на Mx Air :)

А за мауспад,ми треба некој добар гејмерски за mx518,ама да не биде тефлон одозгора,зашто премногу брз ми е маусот :)

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Колку пари е овој емикс518?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Колку пари е овој емикс518?
Чоече види назад на некоја страна имам кажано. Читај малку.

А за мауспад,ми треба некој добар гејмерски за mx518,ама да не биде тефлон одозгора,зашто премногу брз ми е маусот :)
А за пад кој не лизга многу би ти препорачал некој QCK од SteelSeries, или пак Razer Mantis Control. Сепак, тешко е да ги најдеш во Македонија.

Член од
18 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
21
Искрено барав маус кој е многу прецизен, не за игрици, туку за работа повеќе :) Bеќе долго време го користам Razer diamondback и не го менувам за ништо. Сум користел Logitech, HP и уште многу глувчиња и искрено ниту еден не се покажа така добар како овој :)

Kade moze vo Mk da se nabavi vakov mouse?:)

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Razer имат претставништва во Бугарија "грција" и Србија (зборам за околните држави) само во Македонија немат.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Некој асален мауспад во Ск,ми треба информацијава до утре,цена нека биде до 1000 ден.
Бев во Сет,имаат еден ама тапа е на изглед,сакам некој погејмерски :)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Некој асален мауспад во Ск,ми треба информацијава до утре,цена нека биде до 1000 ден.
Кој го гледаше, X-Pad 3 или оној со 2 површини? Јас имам X-Pad 3 и топ е, ти го препорачувам.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Same here... Буџетот е приближно ист, трпи модификации, ама нигде нема асолни падови. Ако некој знае нешто, нека каже слободно.
Следно прашање, има некој искуство со Logitech Presision Gaming?

Или ако имате друга препорака, повелеле :)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Тука не би можел да ти помогнам затоа што ич не поштуем слушалици коа се работи за гејминг или било што. Златни стерео 2х75W, ечат ко луди. А за после 1-2 саат вечер - слушалки од 300 денари.

За мауспадот - да си го купите и двајцата, супер е, ја сеа барам на некој да му го тутнам мојот, за да го испробам другиот пад што го имаат, па да се одлучам дали да останам со некој од нив или летоска да грабнам нешто интересно у стилу Mantis или Speedpad.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Тука не би можел да ти помогнам затоа што ич не поштуем слушалици коа се работи за гејминг или било што. Златни стерео 2х75W, ечат ко луди. А за после 1-2 саат вечер - слушалки од 300 денари.

За мауспадот - да си го купите и двајцата, супер е, ја сеа барам на некој да му го тутнам мојот, за да го испробам другиот пад што го имаат, па да се одлучам дали да останам со некој од нив или летоска да грабнам нешто интересно у стилу Mantis или Speedpad.
Се одлучив за Mantis, сите го фалат у пм. На reviews, од 4 или 5 што ги прочитав од познати почитувани страни, 5/5 добива на сите. Големата површина е она што ми треба најмногу. Цената не би требало да е голема, дури ни тука кај нас. Уште да дочекам да го довлечка некој до кај нас... Мислам дека еден другар ќе може да ми донесе, но ако знаете вие некој начин да се набави, shoot.

Kajgana Shop

На врв Bottom