Најдобро гејминг глувче и гејминг пад

@ Janev и да ги скршаш мака да не ти е , 100 евра за маус како шо ги бајнам се со сок ....:uvo:

Tapa ste be razer mazer..logitec mogitec...ja 100godini igram so maus kakov sto ke mi daat so PC-to se naviknuvas na kakov i da e...

A djabe ti e razor mazor ako si BOT ili ako si glup...ako znaes da igras ke se priviknes na sekoj barem moe mislenje...

:uvo:

m4smal.jpg
Тај е мојо.:) И најдобар е!:pipi:

Ијаааа брат без навреда тиња е за кантер :icon_conf

Tapa ste be razer mazer..logitec mogitec...ja 100godini igram so maus kakov sto ke mi daat so PC-to se naviknuvas na kakov i da e...

A djabe ti e razor mazor ako si BOT ili ako si glup...ako znaes da igras ke se priviknes na sekoj barem moe mislenje...

Не баш на секој ама ... До некаде си во право :)

55564.jpg

Со вакво си пукам кантерче ...
Богами најдобро е гледам скоро сите го имат :vozbud:

Ама има разлика помегу 1 ms respond time (Razer Lachesis) и 35 ms respond time (тоа сега што го имам).

Рамбо има право.
Јас користам Genius Ergo 525. Не е којзнае што, ама не е ни лош.
Овој е супер, во споредба со Logitech M-BT58, што го користев до пред 2-3 месеци. :)

Не 80, и 800 евра да е подобар рефлекс ке имаш на некој од 300 ден. ако си го користел .. пример година.

Е сеа.. штом го навикнеш некој од овие ѕверските.. нормално ке има подобрување у твоите скилз.

бтв, глупа тема.. да беше најдобар гејмерски маус ке сфатев, ама најдобар цс маус. =|

Сеа ке отворам тема најдобра цс тастатура. Има една.. обоена војничко зелено.. со додаткни копчиња. закон4е е :vozbud:

Сеа ке отворам тема најдобра цс тастатура. Има една.. обоена војничко зелено.. со додаткни копчиња. закон4е е :vozbud:

G15 rulzzzzzzzz. :smir:

Нели сите про тука на кгн шо играме и ке купуваме и гејмерски мауси од 100 евра :pos2::pos2::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom