Најдобрите сендвичари и ресторани во вашиот град

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ви кажам нешто за 7-ца па размислете дали ќе дадете 120 денари за хамбургер.Еднаш си поминував од кај 7-ца и од комбето што увезуваат продукти вадеа мелено месо убутано у пазарска кеса и го ставија на земја,додека гладните кучиња се моткаа околу него и го душкаа,останатото не го видов.Претпоставувам дека некој вкусно се најал:vozbud:

За Охрид:
Сенвичи-дефинитивно најдобри ми се во Magic.Некогаш знаат и да зезнат ама кашкавалот и во последно помфритот стварно се супер.
Кога треба да одиме на некој ручек нешто секогаш го бирам Milenium.Добра храна и добра атмосвера:pipi:

Најдобри сендвичари во Куманово се Максим и Аркадија. За ресторани незнам....

Ааа ти од Карев ќе да си,што знам таму имаше добри сладоледи,а за друго баш и не јадев,
13-ка е исто добра сендвичара.Да не заборавиме и во Fresh е добро.

ммм во Клаус се е убаво.... башка, еден сладолед што го избација сега чери-чоколадо фантазија. инаку инвентар сум таму со децата.
Меџик е убава сендвичара, чиста и плескавиците и помфритот се секогаш тазе.
Во Енрико има супер пица, ама и скарите наоколу се супер. (старо Буре на пример)

Јас би се согласила со Кети за Аркадија и Максим, навистина се најдобри. Ресторантите па и не ги знам многу многу...

хммм во струмица најдобра сендвичара Корзо, а ресторан појма немам...

7мица, Лесковачка, ЖанМари.....и 5ка на задња 5ка!!:vozbud:

Сендвичара - 7ца
Бурекџилница - Чаир, кај Мајче
Кафана - Ореов лад, Македонска куќа, кај Васе „Мозокот“...
Пицерија - Џино
Слаткарница - Перфето

Струмица:

Сендвичара - "Киоск 23"

Пицерија - "Бонита"

Скара - "Пала"

Сендвичара "Лесковац" во аеродром, карши "Јане Сандански"...:smir:

Пицерија - во цела Македонија најубава пица прават во Equestrian, во Аеродром. Мммм прсти да излижеш. И плус местото е многу убаво.

А во Тетово се знае, сендвичи во Шатци - сосовите се многу вкусни, само заради нив јадам. И некогаш знам да скршнам накај McDonalds.

Ќе ви кажам нешто за 7-ца па размислете дали ќе дадете 120 денари за хамбургер.Еднаш си поминував од кај 7-ца и од комбето што увезуваат продукти вадеа мелено месо убутано у пазарска кеса и го ставија на земја,додека гладните кучиња се моткаа околу него и го душкаа,останатото не го видов.Претпоставувам дека некој вкусно се најал:vozbud:

јас уште пред мнгоу години може бев во основно јадев за прв пат во 7 тогаш беше исто така ептен аклтуелна, сендвичот што го купив ич не ми се свиѓаше а посебно мајонезот, а сите го спомнуваат како најубав, ми беше ко пена густ и скаменет, лепчето ми беше суво и бајато, плескавцата така така, ич не ми се допаѓаше оброкот кој таму го нарачав и од тогаш мислам никогаш не сум земала во 7! не ми ни паѓа на памет!

добра сендвичара според мене е Лесковача, Кинг бургер таму секогаш убав француски сум јадела, Жан Мари, Чичко Соилко и Нино!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom