Најдобриот комплимент што некогаш сте или ви го дале...

ова сум го заборавил, Тореадор еднаш ми рече дека сум имал сексапилен глас по телефон :shock: :pos: :pos: :pos: :pos: па мајку му зашто женска не ми каже така :pos: :pos: :pos:

Ne znam dali e najoriginalen, ama e presen i mene mi ostavi vpecatok. Pred edna nedela koga se vrativ na staroto rabotno mesto (7-8 meseca imav premestuvanje) edniot od kolegite mi rece deka sum donela povtorno zivost, veselost i sum ja razubavila kancelarijata taka shto sega izgledala posjajno i poprijatno za rabota. :)
Me zbuni so ova, ama mi godeshe.

Eee moj Gizo! Koga samo so m'zi prais ma'abet po telefon! Probaj i so zenki, pa ke vidis. Ili tuka nesto se razviva? Megju tebe i Torco!?! :aplauz:

Garfield напиша:
Eee moj Gizo! Koga samo so m'zi prais ma'abet po telefon! Probaj i so zenki, pa ke vidis. Ili tuka nesto se razviva? Megju tebe i Torco!?! :aplauz:

да се попраам, торчо ми рече дека не кажал он, туку комшиката (20 годишна) шо била кај сестра му на гости :) ме стаил на, како се викаше интерфон:icon_lol: не ми текнува:) и на неа и се бендисал гласот мој

Еден другар ме фали пред другите:
- дечки, човеков е закон, најдобар другар. Вчера до 11 кај него на компјутер сум играл кантер!

ena vecer sedame kaj eden drugar i edna prijatelka
taka se opi malku a ja sedam i uzivam i taka natamu i taka navamu
ali po nekoe vreme ona mi vika aj da piemo i ja kako... aj
i piemo, piemo i uste piemo i se opimo da ga ....
i po nekoj 2-3 boSh muabeti ona mi vika - "sakam da bides tatko na morto dete"
............ i jas taka slogiran i izguben vo momentalen prostor i vreme........
I to malku komplimentot me izvadi od takt ali jeb.. ga

Barem ja resna li?
Мене ми има кажано една: јас никогаш не би сакал да ти родам дете! Ја турив од рескање, не ми роди, слава богу, ама добро се рескаше.

Garfield напиша:
Barem ja resna li?
Мене ми има кажано една: јас никогаш не би сакал да ти родам дете! Ја турив од рескање, не ми роди, слава богу, ама добро се рескаше.

:-D abe dobro zavisi od so, kako... i tija raboti

Ме имаат излазжано:
1. Имаш убава насмевка
2. Имаш убав глас

А комплимент што највеке побудил емоции кај мене: Ти си отиден бе! :icon_lol: :icon_lol:

Garfield напиша:
There is love developing here, or so it seems my dear Watson, said Sherlock Holmes!! :pos: :pos: :pos: :pos: Nais pais?!

samo ti nadevaj se pravi si film u glava.

*ja makne rajna za kosa od sosednata vrata*

RIKNI MU NA OVOJ DA KAZES OTI TI RECE TAKA!

plus, gizo ne mi e bas moj tip lmao!

licis na trendo so novata kosa....bog da cuva....

најбољи комплимент што сум го добил, од другар еден, турчин.. морам у оригинал да го цитирам:

Du bist wirklich groја - in der Turkei wirst du BOSS!

Ѕвер беше типот.. а комплиментот, крај :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom