Најдобриот гол (YouTube видео)

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми текнува на некој поубав, затоа морам да кажам, на Сколс тој против Астон Вила, оваа сезона, волејот од 20ина метри. Мераци! И на Шакири од корнер, нормално.

ama bez nikakva konkurencija ovoj: dok sum ziv ke go pamtam... od fiorentina-barcelona pred 5-6 godini u liga na sampioni: =

glejte i cudete se :P

so sakas poise tipot sakase da ja mavne so makazi kon gol i ja mavna... da ne mislis se namesti taka za da nabaci? :pos2:

a inaku vo sekoj od ovie golovi ima doza srekja- toa e fakt

еФо го најубавиот гол, авто-гол:)

Еве го мојот избор :)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=0O2nEZAb_Mk[/media]

Bavarec напиша:
ama bez nikakva konkurencija ovoj: dok sum ziv ke go pamtam... od fiorentina-barcelona pred 5-6 godini u liga na sampioni: =

glejte i cudete se :P

види назад истиот го имам линкнато , браво за изборот :helou:

поздраф

Луге на Ибрахимовиии44 леелее а мозе и да се казе сеа пред некој ден овој Меси со го даде лелелелел ... МЕСИДОНААА

Добар е и од Матераци еден автогол, од 40 метра :)

имам едни 2 гола на дел пиеро и на баџо, двата се против наполи, кога и двајцата постигнуваат гол откако ги поминуваат 5те играчи пред нив и го легнуваат голманот. многу добри голови!

ибрахимович против рода пред 4 години коа седна на гс се пред него, последниот негов гол за ајакс пред да потписе за јуве!

гол на мостовои, незнам против кого, на растојание од 5 метри од гол издрибла 5-6 противника и голманот го излета!

голот на мауро брешан против барса

виери кога беше во атлетико даде многу јак гол од мртов агол, исто и раванели има таков гол !

ауууууууу многу има уште да не пишувам ќе фати цела страна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom