Најдобри кондоми?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобри кондоми за мене се:

• Вкупно гласачи
    835
Ма нема подобри од спортекс, дурекс може вода да им носат...

05.gif

јас до сега користев дурекс ултра тин
али се покажаа дека предизвикуваат иритација кај цурата

najarno e bez kondom ali aj vise koa mora
sportex se najarni

Пред неколку месеци налетав на Durex mutual pleasure кондомите. Девојка ми беше пресреќна, исто и јас :) И не само девојка ми и јас.:vozbud:

Пред неколку месеци налетав на Durex mutual pleasure кондомите. Девојка ми беше пресреќна, исто и јас :) И не само девојка ми и јас.:vozbud:
Да да да ''чуда'' кондоми.Дурексот се дифинитивно најдобри,ама ја сум по онака класиката ултра тин :)

Да да да ''чуда'' кондоми.Дурексот се дифинитивно најдобри,ама ја сум по онака класиката ултра тин :)
Бев и јас на ултра тин се додека не ми прсна два пати по ред. Поубаво е со нив, т.е. најубаво за машко, но се заборавам често дека не треба грубо со нив.

Бев и јас на ултра тин се додека не ми прсна два пати по ред. Поубаво е со нив, т.е. најубаво за машко, но се заборавам често дека не треба грубо со нив.

Ме заебаваш :S.

Сепак имало шанси,јас си викам ајде Дурекс се број еден,немам галје :S

Ме заебаваш :S.

Сепак имало шанси,јас си викам ајде Дурекс се број еден,немам галје :S

Ултра тин од Дурекс е кондом кој најчесто пука. Ти пишува на упатството, НЕ Е ЗА ГРУБ или за АНАЛЕН секс !!!

Ултра тин од Дурекс е кондом кој најчесто пука. Ти пишува на упатството, НЕ Е ЗА ГРУБ или за АНАЛЕН секс !!!
да да мене 2 пати до сега ми се има десено со ултра тин
само ме заинтригира со ова мутуал плежр, шо филинг е? нешо ребра мебра или хемија е?

Backo samo durex najbojle se ...provereno...starine kako vikaat ako ne znaes so e najbojle vidi so e najskapo...

ке пукне ама ке ми ја пукнат после хаха.. Нека биде подебел да не го јадеш стапот :vozbud:

Дурекс ултра тин се покажаа како најдобри, а и филингот е подобар со нив :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom