Најдобри интернет Пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
Bidikov напиша:
Totalno pogresno svakanje za kablovksiot internet druze ... brzinite se po modem i ako provajderot pravilno ja koristi opremata nema ni da se pocustvuva zagusuvanje na linkovite makar i da imas 50 modemi vo ista zgrada :)

brzinata (bese 1mbit) sega e 2048/512 po modem kaj telekabel a kaj site drugi brzinite se okoli 1mbit za istata cena 1500 (sose ddv)

Kaj TK limitot e 50 GB posle sto ides 256/128 do kraj na mesec ... kaj drugite e okolu 6-8-10-20 gb i posle ide ili 128/64 ili najloso 64/64 ...
Сега адсл-овци ставија пакет од 2048/256 со лимит 10 гигабајти за 2000 денари...ама сеуште кабловскиот интернет е подобар :toe:

wadsl 512/128 10 giga limit i posle tie 10 kini zivci so 32/32 :tapp:

И ја очекувам дека нешто ќе упгрејдуваат од Онет, затоа што и во договорот пишува дека конекцијата ќе се унапредувала според позитивните интернет понуди во Македонија.

:music5:

СпаЈдеР напиша:
Сега адсл-овци ставија пакет од 2048/256 со лимит 10 гигабајти за 2000 денари...ама сеуште кабловскиот интернет е подобар :toe:

ех колку се зае*ав...

ice dmx напиша:
wadsl 512/128 10 giga limit i posle tie 10 kini zivci so 32/32 :tapp:

Е па штеди малку па кога ке дојдат последните денови троши!

teneke напиша:
И ја очекувам дека нешто ќе упгрејдуваат од Онет, затоа што и во договорот пишува дека конекцијата ќе се унапредувала според позитивните интернет понуди во Македонија.

што да унапредат? интернетот моментално на он.нет е катастрофа тука во богданци, гевгелија , итн. 1 саат имаш линија 1 немаш и така цел ден само проверувам кога ке дојде.:pop:

Кај нас во Македонија нема најдобар интернет пакет!
Сите се АПАШИ!!!

Луѓе помирете се со фактот дека во Македонија нормален интернет нема а и ке нема уште долго време...
Значи не залажуваат со лимит тинтири минтири...Во Холандија интернет пакет 2 mbps/ 512 kbps неограничен трансфер, плус, значи плус 150 телевизски канали чини (по нашки) 835 денари!
Франција - 24 mbps/ 4mbps (бев-видов) плус 800 тв канали и неограничен локален разговор = 1900 денари!
Значи како прво и основно ЛИМИТ неможе да има! Тоа е веќе апсурд! Ни пуштаат водичка 10 гига ова она глупости за да ги пуниме некои поединци со пари за гомно интернет мислам нема смисла...Имав негде во компјутеров .doc ке му пуштам copy-paste да споредите Македонија со светскиот интернет...Има да гледате и лиги да ви течат:tapp:
А башка што он.нет секој месец ми крадат по 2-3 гига од трансфер тоа е друга приказна...

Јас сум од Прилеп и овде има две фирми што нудат кабелски интернет (нормално и ТВ)...јас сум приклучен на кабелски интернет на БоНет и според ова што го прочитав од предходните постови на темава излегува дека јас користам убедливо најефтин интернет :) , бидејќи имам пакет од 512 кб брзина со 5 гб лимит ( од наредниов месец лимитот ќе биде 6 гб ) и за него плаќам само 600 денари месечно...за приклучок платив 1500 денари но не сум врзан преку модем туку директно на кабел :) ...просечна брзината за даунлоад е од 40 до 50 кб/с...до пред некој месец линијата не ми беше баш стабилна но сега еве веќе месец и пол е прилично стабилна...иначе откако ќе се потроши лимитот од 6 гб брзината на нетот успорува но незнам за колку бидејќи досега мене ми се нема случено да го прекорачам лимитот ( сум немал потреба да даунлоадирам нешто ептен големо )

teneke напиша:

sto ke upgrejduvaat bre se zbori deka posle tie 10 gb kako so bese do sea se namaluvase brzinata od sega ke se plakalo plus za potrosenite mb :tapp: :nenene:

Тешко без моја согласност, во договорот ми стои дека ќе се намалува брзината.

ice dmx напиша:
sto ke upgrejduvaat bre se zbori deka posle tie 10 gb kako so bese do sea se namaluvase brzinata od sega ke se plakalo plus za potrosenite mb :tapp: :nenene:

дај бе луѓе доста со рекла казала муабети...

Сите што ќе кажат најдобра понуда ВАДСЛ...едноставно лажат :pos:

Као прво...техничка страна...2 години договор.
Као второ...512 кб даунлоад
Као трето...Константни паѓања од нет

Јас иначе сум на кабловски од Зора...денес ми го појачаа за ич пари

Сеа иам мегабит (даааа вистински мегабит не оние маркетинг срања со лагови) конекција со 5.5 гига трансфер

Даунлоад иде негде од 120 до 150 кб/с

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom