Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Najdobar-Sir Alex Ferguson
Najlos-Mancini i McClaren
Najlos-Mancini i McClaren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
LOOOOOOOOOOL Benitez ako e najlos ama aj za manchester si pa taka zbroris dojde vo Liverpool i odma liga na sampioni zema i u isto taka mnogu tituli zema inaku najdobri mi se
1.Murinho
2.Arsen Venger
3.Aleks Ferguson iako sum za Liverpool pak sum realen
4.Benitez
5.Gus Hiding
NAJLOSI
1.Eriksson
2.Rajkard
Не дека сум за Манчестер, но сепак мислам дека еден од најдобрите и најпочитуваните менаџери сер Алекс Фергусон, потоа следуваат:
2. Капело
3. Хуанде Рамос
4. Отмар Хицфелд ( иако се пензионира )
5. Адвокаат
Најлоши:
1. убедливо води Муњоз
2. Мекларен
3. Венгер
4. Луис Фернандез
5. Михаел Скибе
Мислам дека некаде прочитав дека се пензионирал, затоа. А, зошто си отиде од Баерн ?Селектор на Швајцарија че биди, не е пензиониран...
Мислам дека некаде прочитав дека се пензионирал, затоа. А, зошто си отиде од Баерн ?
Фала за инфромацијата.1. Старост.
2. Пред пензија, сакал да биди селектор на Швајцарија.
а бе иди лечи се идиоту, ако бенитез е слаб зашто освои ЛШ пред 3-4 години?Според мене најдобар стратег на сите времиња е sir Alex Fergguson кој го води Manchester utd кој го води од 88(мислам)па до денес и ке остане на челото на Manchester utd уште 3 години и ке се пензионира,а најлош стратег според мене е Rafael Benitez кој има одличен тим но неможе да освои ништо.Според мене сопствениците на Liverpool требаше одамна да го избркаат ама незнам зошто е уште на менаџерската позиција на Liverpool.![]()