Најдобри дискотеки во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
Spored vas vo koja diskoteka ima i se pravat najjaki zurki, najjaki zenski, posto ne sum od Skopje i ne go poznavam dobro ovdesniot noken zivot, a bi sakal ova da go doznaam.:helou:

Во Скопје некако сите дискотеки си имаат свои подеми и падови... Некое време `шемата` е во Колосеум, некое време Хард Рок, па малку Процес-Миднајт... Јас лично најмногу го сакам летното Колосеум, па зимското (ма да у последно време ми здосади)... Значи, на прво место го ставам Колосеум. Најубав ми е просторот, највеќе ми се свиѓаат ласер-шоуата (множина од шоу?), музиката, атмосферата, луѓето, гратисите :) ...е сеа малце кога има премногу гужва се нервирам ама
тоа е...

И јас сум за Colosseum, не сум бил во другиве, така да сега за сега тоа е :)

Sum bil vo Colosseum epten e dobro no ne znam drugi koi se do nivoto na Colosseum (ako ima takvi)

Колосеум дефинитивно...животот го оставив таму :pos: :party3:

Колосеум,а може и Хард рок, не сум бил у Хард рок ама по слики и што ми збореле е мн добро ама пошто искачаат постари не идам таму

Колосеум зимска и Хард Рок летнатата.....и Хавана и Ла Фабрик:bilokojzbot::bilokojzbot:

zimskiot colosseum e kaj zeleznicka, a letniot kaj park taka?
oti porano neli bese na mestoto na level?

COLOSSEUM-def naj dobra diskoteka...taka da se gledame vecer na white dimension...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom