Најдобра журка

• Креатор на темата Креатор на темата Vinnetou
  • Време на започнување Време на започнување

Која е најдобрата журка на која сте присуствувале на територијата на МК?

• Carl Cox

Гласови: 0 0,0%
  • Tiesto

Гласови: 4 15,4%
  • Paul Oakenfold

Гласови: 1 3,8%
  • Roger Sanchez

Гласови: 0 0,0%
  • Coca-Cola sound wave

Гласови: 5 19,2%
  • Prodigy

Гласови: 8 30,8%
  • Deep Purple

Гласови: 5 19,2%
  • Faithless

Гласови: 3 11,5%

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Од овие сум бил само на Продиџи у Фејтлес.
А за најдобри журки во мојот живот ке ги сметам Ману Чао (јуни 2002 на лизгалиште, масакр, 7 сати жур) и Продиџи (во 90 минути ооооогррооооомнааааа енергија, сликата у галерија кај што сум полугол, додуша не се приметува баш е от Продиџи).

Од другите журови гледаф само извештаи на Твистед Сити и криво ми е што не собраф пари за на Роџер Санчез.

Jas bev na Prodigy i na Coca cola sound wave. Od tie dve definitivno Prodigy.

да доживееш парпл јовано јованке да ја свират у живо а Гилан да го закачи старото македонско знаме на држачот за микрофон. Одговорот се знае.

Sussaro напиша:
да доживееш парпл јовано јованке да ја свират у живо а Гилан да го закачи старото македонско знаме на држачот за микрофон. Одговорот се знае.

toooooooooooo!! :je:

abe najzurka bese. uste si gi cuvam biletite :kajg:

Coca-cola sound wave! Дефинитивно...топ беше!:je:

abe zaso ne go staivte skazi! inace na faithless bese stvarno jako!

Од овие овде сум бил на Coca-Cola sound wave, Faithless, Tiesto, Prodigy и Oakenfold. На Faithless дожд заврна и дома се вратив лом, На Tiesto пола од луѓето ја знаеа само трафик и лове комес аген и само на тие почнаа да се палат, а кога почна да пушта лука пола сала се испразни - срамота. На продиџи многу шутки и такви работи кое ме нервираат и ми кршат филм:icon_mrgr, а на окенфолд си поминав онака добро ама не нешто посебно. Гласав зa sound wave зашто прво и основно бев со големо друштво, па openair журка, па плажа па ако то е жешко брцни се во вода и сл, атмосфера лудница. И плус најбоље момент онака играш и доаѓа изгреј сонце, небо црвено па ти целиот лаф, хеминес се лапаш со девојката и слично:je: Иначе таму повеќе си седев на транс стејџот. Скази последнава журка не ми правеше многу мерак само од причина што имаше премногу луѓе и ностоп се гураат, сељачишта се синале од планина и дошле тука и само чекаат тепачка да почнат. А најбоље журка ми била на Talamasca и Azax синдром летоска на стенковец и Sun Project кога имаа лајф акт во фабрик. Таламаска си дојде си пушти и си отиде, а azax знам дека до 8 сабајле непрекина зашто морав веќе да си бегам. Плус луѓе ке му се качат горе на бина и онака ке го поздрават и ке се тргнат без никакви проблеми и се беше супер. А sun Project имаа супер лајф акт со гитара, електрични тапани и сајзер, ни лаптоп ни ништо беше лудница. Ај доста јас ептен забегав :oftopic:

Coca-cola sound wave :music2: si pominav EXTRA!!!:ojea:

Coca cola sound wave i jas

Summer Club DOWN TOWN Veles :
1. DEETRON & Nikola Rizov , so napravija zurkice ludilo , ima nekoj so bese ?
2. Hernan Cattaneo SKOPJE FAIR 2006
3. TIESTO Skopje Fair

Najubavata zurka:onaa na SANDY RIVERA vo Varna,minatotot leto!Inace,Varna e grad vo koj ima najdobri zurki,posebno vo leto!

eci^^^ напиша:
Najubavata zurka:onaa na SANDY RIVERA vo Varna,minatotot leto!Inace,Varna e grad vo koj ima najdobri zurki,posebno vo leto!

Јас колку што знам Варна е во Бугарија, а не во Македонија, еци мислам дека си нешто грешка,во темата се бара најдобра журка на територијата на Р.М.А иначе на Фаитлес беше најдобра журката.

after party vo sofija na eden bugarski raper ne e poznat no sepak pijackata i se drugo bese besplatno i imase striptizeti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom